A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

   Följ oss på Facebook

Klicka på ovanstående länk och logga In på i ditt facebook konto.
Klicka på Följa i PRO Västlands Facebook Sida
___________________________________________________________ 

Till PRO:s medlemmar i Uppsala Läns Distrikt 

Det har inte undgått någon att Sverige och resten av världen står inför ett allvarligt läge p.g.a. Coronaviruset covid-19.

Uppsala Läns Distrikt har tagit beslutet att alla av oss anordnade arrangemang, sammankomster, tävlingar och utbildningar, skjuts upp till senare tillfälle.

Det betyder att alla studiecirklar, kurser och andra aktiviteter inom PRO Västland ställs in eller skjuts upp till senare tillfälle.

PRO Västlands styrelse 

 

 

Aktuellt från Västland

 • Årsmöte 2020

  2020-03-09 Årsmöte 2020 hölls i Folkets Hus, Karlholm med sedvanliga årsmötesförhandlingar samt parentation över avlidna medlemmar.

  Läs mer
 • Decoupage våren 2020

  2020-02-16 Studiecirkel i Decoupage har startat med Anio Holmgren som cirkelledare

  Läs mer
 • Julfest 2019

  2019-12-18 Drygt 120 medlemmar samlades till medlemsmöte med julbord. Anders Andersson, Vajne Jakobsson och Stefan Andersson underhöll med härlig musik medan alla samlades. Jultallrik med kallskuret, köttbullar, prinskorv och Janssons frestelse smakade bra, liksom skinksmörgåsen på Karlholmsbröd. Under Läs mer finns en Video med Tonåringarna som sjunger julsånger samt en länk till minnesanteckningarna.

  Läs mer
 • Ljusstöpning

  2019-12-15 Så är årets ljusstöpning i full gång! Här stöps både raka ljus, kronor och trearmade ljus. Tio flickor och en pojke deltog i ljusstöpningen. Många varma och trevliga timmar blev det, och naturligtvis mycket fina ljus!

  Läs mer
 • Gå-Fotboll

  2019-10-22 Premiär för PRO Västlands Gå-Fotboll. En instruktör visade oss spelet. Vi var i Björkängsskolans gympasal och började med uppvärmning. Därefter så körde vi igång och hade roligt.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.