A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

_______________________________________________________________________________

Välkommen till våra bygdegårdar

Aktuellt från Bälinge

 • Medlemsträffen den 10 oktober 2018

  2018-10-13 Det var ca 70 pensionärer som träffades i Bälinge bygdegård. Ordförande Hans Nyström hälsade alla välkomna och inte minst Roland Mr EKO Valtin mannen som kan härma änder som låter i vassen och springer på vattnet.

  Läs mer
 • 2018-10-03 utekväll på Restaurang REMO.

  2018-10-08 En gång om året förlägger PRO Bälinge en medlemsträff på Restaurang. Detta år precis som föregående år blev det REMO restaurang och Pizzeria på Tunagatan 28 i Tunabackar i Uppsala som besöktes.

  Läs mer
 • Skaldjursafton i Bälinge Bygdegård 7 sep 2018

  2018-09-08 En stor eloge till de som iordningställt inför denna kväll. Lokalen var vackert smyckad med blommor, girlanger och ljus, allt i kräftans tecken Man blev glad när man kom dit. 65 PRO-medlemmar kom med sina kräftor och/eller räkor. Varje person fick en ”kräfthatt” som skulle sitta på under kvällen.

  Läs mer
 • ”I GREVENS TID” Rasbo bygdespel den 5 augusti

  2018-08-06 Söndag eftermiddag mörka moln på himmelen, men vad spelar det för roll när man ska åka på bygdespel. Men för säkerhets skull var regnkläder nedpackade. Vi var över 40 glada PROare från Bälinge som var förväntansfulla inför föreställningen. Många av oss har varit och sätt tidigare uppsättningar.

  Läs mer
 • Ulva Kvarn den 4 juli 2018

  2018-08-06 Med egen kaffekorg och chans till att steka varm korv på PRO Bälinges nyinköpta Muurikka blev mycket lyckad. Soligt väder – mycket varmt då många ville sitta i skuggan. Vi var 31 personer som kom denna kväll. Text: Gunilla Larsson

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.