A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

_______________________________________________________________________________

Välkommen till våra bygdegårdar

Aktuellt från Bälinge

 • Medlemsträff den 17 april

  2019-04-21 Åkerlänna bygdegård ligger i en Vacker liten by där man ordnar dans någon gång per år med kända dansorkestrar. Onsdag den 17 april hade PRO Bälinge medlemsträff i Åkerlänna bygdegård och det blev ett lyckat möte med en fin dukning i den lilla salen. Bo Levin stod för musiken för både underhållning och dans.

  Läs mer
 • Avslutning på kortspelet

  2019-04-13 Vi har haft avslut i kortspelsgruppen 2 april där Björn Fransen har varit mentor. Vi har varannan onsdag spelat Vist, Plump och Mulle mm. Stämningen har alltid varit jätte god. Vi har varit i Bälinge IP kansli.

  Läs mer
 • Avslutning på Tapas cirkeln

  2019-04-10 Idag var det avslutningen på tapas cirkeln. Vi kommer att träffas till hösten igen. Att laga smårätter är roligt och så gott det blir.

  Läs mer
 • Shuffleboard avslutning

  2019-04-02 Idag den 2 april var det avslutning med prisutdelning och frågesport. I år var det 38 personer som deltog, vi blev bjudna på pyttipanna och stekt ägg. Vinnare Leif och Lisa 1:a Inge och Kicki samt Per-Olov och Kerstin delade på andraplatsen. Grattis till er alla!

  Läs mer
 • Tapas cirkeln

  2019-04-01 Vi träffas i Bälinge bygdegård varannan onsdag och lagar små rätter, dukar lite fint. Vi jobbar i olika lag och när alla är färdiga så blir det avsmakning fantastiskt gott.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.