A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Välkommen till PRO Svartbäcken.

Årsmöte 

Tisdag 25 februari, kl 13-15
Nyby Trygghetsboende, aulan
Mer om årsmötet

Efterlysning

Vi behöver fler ledamöter och ersättare i styrelsen, som ska väljas på årsmötet. Läs mera här.


PRO Svartbäcken har idag c:a 700 medlemmar. Vi annonserar våra medlemsträffar, resor, utflykter i UNT under pensionärsnytt på lördagar och informerar på vår hemsida samt på anslagstavlan i Nyby Servicehus.

Aktuellt från Svartbäcken

 • Rosella kryssning 7/10-2019

  2019-10-07 40 PRO-Svartbäcken medlemmer följde med på denna Rosella kryssning för att äta en god buffe och sedan lyssna till Ulf Elvings intervju av Sven Melander. Resan avslutades med Rosellas musikfrågetävling. En trevlig resa tyckte de flesta.

  Läs mer
 • Medlemsträff 24/9-2019

  2019-09-24 C:a 75 pensionärer hade slutit upp till månadsträffen för att se på NOFA:s presentation av en del av höstens kläder. Våra egna stiliga mannekänger Kristina, Inger, Allard, Lena samt Mats fick visa upp ett stort antal olika kollektioner. Kaffe, information om vårt kommande program samt lotteridragning avslutade månadsträffen.

  Läs mer
 • Resa till Ingbo källor m.m. 15/8-2019

  2019-08-15 31 PRO-are gjorde en trevlig resa till Ingbo källor där kaffe medförd severades samt vi fick en guidning om källorna. Vidare till Gysinge bruk där lunch serveras i Orangeriet. Sedan föjfde utmärkt guidning om brukets 300 åriga historia som avslutades med hur bruket kom i PRO:s ägo. På hemresan stannade vi i Harbo på By gårdsbageri där kaffe serverades och vi fick tillfälle att handla av bageriets varor. En i allas tycke trevlig dag med fint väder.

  Läs mer
 • Månadsträff 23/4-2019

  2019-04-23 52 st. PRO-are hade slutit upp i det vackra vårvädret för att lyssna till Miriam Tallroth från Humanjuristerna som berättade om Framtidsfullmakert och Testamenten. Gott om frågor till Miriam kom från PRO-arna. Efter kaffe kom information från styrelsen om vårens och sommarens resor och utflykter. Dagen avslutades med ett blomlotteri innan vi åter fick gå ut den den vackra våreftermiddagen.

  Läs mer
 • Studiebesök på Erikshjälpen 3/4-2019

  2019-04-03 15 st PRO Svartbäcken medlemmar deltog i detta studiebesök på Erikshjälpen på Bolandsgatan i Uppsala Guiden Hanna Öberg (bilden) beskrev utmärkt Erikshläpens verksamhet. Till höger på bilden syns Erikshjälpens grundare Erik Nilsson. Hon berättade att överskottet användes till bl.a. barnbyar i utvecklingsländer i främst Afrika. En rundvandring i lokalerna både för försäljning och mottagning av skänkta gåvor av olika slag följde sedan. Erikshjälpen bjöd oss också på kaffe med bulle och kaka,

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.