A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Välkommen till PRO Björklinge

Tisdagen den 17 april börjar vi spela boule utomhus på tisdagar och torsdagar kl 10.00. Glöm inte kaffekorgen

Måndagsboulen: Måndagar spelar vi Boule i Gottsundahallen. Vi träffas vid Furuliden kl 11.00 för samåkning till Gottsundahallen. 

,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-,-

Aktuellt från Björklinge

 • Från 11:e Jubileums boulen den 5 juli 2017

  2017-07-05 149 tre-manna lag var med och spelade boule i Björklinge. Grattis till PRO Östervåla 1 med Sven-Olov Olsson; Erkki Mannukka; Lizzie Hjert som vann!

  Läs mer
 • Knyt i PRO Björklinge vilken trevlig kväll!

  2017-05-06 Mac Olsons orkester och Ingela spelade och sjöng, stämningen var på topp. Vi var 40 glada PRO:are som hade tagit oss till Furuliden.

  Läs mer
 • Oscarsteaterns jubiléumsrevy och färd med M/S Birka till Åland den 19-20/3

  2017-03-25 En fantastisk upplevelse som startade med Oscarsrevyn där en förnämlig ”laguppställning” med Robert Gustafsson, Sanna Nielsen, Dan Ekborg, Vanna Rosenberg, Rachel Mohlin och Kim Sulocki svarade för en högklassig föreställning. Som vanligt var Robert Gustafsson tokrolig och Sanna Nielsen och Dan Ekborg skönsjungande.

  Läs mer
 • Shuffleboard mästerskapet 2017 Bälinge-Björklinge

  2017-03-15 I år gick vinsten till Bälinge resultatet blev 21-19. Birgitta Karlsson och Anna-Greta Andersson fick mesta vinsterna och högsta poängen i vinnande laget. Båda fick den äran att vårda dom stora vandrings pokalerna och bevara dem väl tills nästa Mästerskap mellan Bälinge - Björklinge 2018. Ett stort grattis till Bälinge!

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.