A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Kontakta oss

TRIPPELSKRAPET

PRO Trippelskrapet PRO Trippelskrapet

Trippelskraplotter från PROs Rikslotteri kan man köpa hos sin PRO-förening, genom prenumeration och hos de flesta välsorterade spelombud; ATG, Coop Forum/Extra samt vissa tobakshandlare.

Trippelskrapet

 PROs Rikslotteri Trippelskrapet

 

PROs egen skraplott. Grattis till de 5 medlemmar  som har vunnit 10.000:- i dessa föreningar i Västerbottens län. Skellefteå 10.000:-, Vilhelmina 10.000:-, Sävar 10.000:-, Obbola 10.000:- Robertsfors 10.000:-.

Så köp en PRO skraplott från din förening, Lycka till!

OBS! glöm ej att lösa in vinstlotten i god tid! 

Blåa 2018 PRO skraplotter ska lösas in senast 28/2 står på lottens baksida!


En prenumeration på Trippekskraplotter kan erbjudas genom att man bli uppringd i sin egenskap som medlem i PRO. Eftersom Trippelskrapet ingår i PROs Rikslotteri kan man bli uppringd även om man har anmält sin telefon till NIX-registret.  

Läs mer om PROs Rikslotteri Trippelskrapet>>

PRO föreningar i Västerbottens län

SÄLJER LOTTER SÅ DET KNAKAR

Trippelskrapet gör stora framsteg Vi har sålt 27 459 lotter under året som gått, säger en mycket nöjd lotteriansvarig Eva Jonasson på PRO Västerbottens län.

- Att sälja lotter för PRO är ju en viktig del i vår verksamhet och också en bidragande orsak till att vi stärker klubbar och länets kassa, menar Eva.

-Tycker också att det varje år blir allt bättre med lottförsäljning ute hos föreningar. Började med att jobba för tre år sedan med lotterna och det har ökat stadigt. Visst saknar jag några föreningar som inte vill vara med att hjälpa till, men jag hoppas på att de kommer och är givetvis mycket välkomna.

-Ska jag vara ärlig så hade jag nog aldrig trott att det var så mycket jobb med denna sak, men jag har strakt stöd av Cindy på PRO kontoret och det hjälper, säger Eva vidare.

- Ökningen i år var ju rejäl. Det blev 4502 lotter som vi får extra pengar och vi ser att det kommer att säljas ännu mer i den prognos vi gjort. Vilket givetvis är mycket bra.

Under Seniormässan sålde över 2200 lotter och just mässan är en absolut bästa för oss att få ut vårt budskap och sälja lotter, säger Eva med eftertryck.

 

Stort Tack till alla ni ute i föreningarna som säljer lotter - ni gör ett så bra jobb!

Nu  satsar vi hårdare på 2019!

Eva Jonasson trippelskrapsansvarig.

Går bra att kontakta distriktets

lotteriansvarig Eva Jonasson 070-6264376

Föreningslista över sålda lotter och medlemsantal år 2017

 

Föreningslista över sålda lotter och medlemsantal år 2016

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.