A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Kurser

PRO RESOR

Makarskar PRO Medlemsresor Turkiet Makarskar

PROmedlemsresor är en förmån för PROs medlemmar. För att få resa med PROmedlemsresor krävs att en i resesällskapet är medlem i PRO. PRO-medlemmen reser till specialpris, medan icke medlem betalar lite mer.

PROmedlemsresor 

förgyller PRO-medlemskapets värde

PROmedlemsresor erbjuder ett varierat reseutbud som skall tillgodose olika smaker och plånböcker. Allt från temalagda resor med innehåll som vandring, yoga, språk, mat& vin, trädgård, kultur till stora medlemsträffar. Självklart även med mycket gemenskap.

PROmedlemsresor har ordnat mycket uppskattade resor med en Vårträff på Losinj i Kroatien, en vandringsresa på Mallorca och en fin singelresa till Sandanski i Bulgarien. På resmålet finns svenska PROvärdinnor till hands som bland annat ordnar trivsamma aktiviteter och utflykter.

PROmedlemsresor är ett eget varumärke under researrangören Grand Tours tillsammans med PRO. Välkommen att ringa för bokning och information, telefon 08-701 67 80. Öppettider, vardagar 09.00 – 17.00.

PROmedlemsresor besöker föreningarna

PROmedlemsresor finns ute för att träffa PRO-distrikten och föreningarna. Nye reseinformatören Johnny Löfstrand, är för många välkänd då han närmast kommer från Birka Cruises. Johnny planerar att kontinuerligt besöka PROs distrikt och föreningar för att informera om PROmedlemsresors program. För att få besök hos ditt distrikt eller din förening/reseorganisatör och ta del av utbudet, kontakta Johnny Löfstrand på mobil 070-492 51 31 eller vår försäljningsavdelning; Heléne Henriksson på tel 08-701 67 54 alternativt skicka e-post tillinfo@promedlemsresor.se

Information om aktuellt reseprogram

PROmedlemsresors program presenteras i medlemstidningen PROpensionären. Resorna finns också på systerföretaget Grand Tours webbsida under PROmedlemsresor.

Klicka på länken här för att se PROmedlemsresors alla resorhttp://www.promedlemsresor.se/

VÄL MÖTT!

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.