A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Kurser

Vindeln Folkhögskola

Lärare på Vindelns Folkhögskola Lärare på Vindelns Folkhögskola

PRO Berghem. Måndagen den 28 september åkte elva förväntansfulla medlemmar från PRO Berghem till Vindelns folkhögskola för att delta i en syn kurs.

PRO Berghem.

Måndagen den 28 september åkte elva förväntansfulla medlemmar från PRO Berghem till Vindelns folkhögskola för att delta i en syn kurs.

Första dagen började med Lunch, efter Lunch var det en visning av skolområdet och en redovisning av vad skolan har för utbud. Dag två handlade om ögat och vilken belysning som är bäst för att man ska klara sig även när man börjar se sämre. Eftermiddagen handlade om balans och avslappning.

Dag tre handlade om optik och olika hjälpmedel bland annat talböcker. Torsdag informerade SRF.(Synskadades Riks Förbund). Senare under dagen demostreades olika hantverkshjälpmedel som finns. Fredagen var ämnet förflyttning/ledsagning, samt utvärdering avslutning och hemresa.

Under veckan har det även varit uteaktiviteter promenader, efter en vecka med ett fint program och trevlig samvaro åkte alla hemåt med en trevlig upplevelse på Vindels Folkhögskola som minne från den gångna veckan.

Deltagarna vill även tacka den förträffliga personalen på skolan.

Yngve Lindqvist

 

 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.