A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Välkommen till PRO Nordmaling:s hemsida

Du som är ålderspensionär, förtidspensionär eller gift/sambo med sådan pensionär, är välkommen som medlem i vår pensionärsförening här i Nordmaling.


Föreningen ingår i Pensionärernas Riksförbund, distrikt Västerbotten.

Utöver medlemsmöten en gång i månaden bedriver vi en hel del aktiviteter som studiecirklar, gympa, boule, bingo, körsång, filmkvällar, pubafton, resor och utflykter.

Under menyn "Aktivitetskalendern" hittar du tidpunkter för föreningens återkommande och övriga aktiviteter. I rullisten ovan kan  du ta del av aktiviteter som ligger nära i tiden.

 

Som PRO-medlem kan du teckna förmånliga försäkringar såsom gruppliv, olycksfall och hemförsäkring. 

 
Vår föreningslokal på Storgatan 8 Nordmaling

 

Aktuellt från Nordmaling

 • Medlemsmöte 200121

  2020-01-21 Genom livet på motorcykel - Lennart Forsvik berättar

  Läs mer
 • Julfest 2019

  2020-01-02 PRO Nordmaling har hållit sin traditionella julfest som i år var i Församlingsgården, Nordmaling. Ordföranden Bo Sundqvist hälsade de närvarande välkomna och bjöd därefter till bords. Julbuffén, som leverades av The Chef, innehöll de flesta av de rätter man förknippar med julen, som sill, skinka, kalvsylta, leverpastej, prinskorv, Janssons frestelse m m. Efter maten och kaffe så välkomnades Svea Bylund för dagens underhållning. Svea berättade bl a om hur det är att bli gammal och flytta till serviceboende. Hennes framförande lockade till många skratt. Ordföranden framförde sitt tack till köket och festkommittén. Mötet avslutades med lotteridragning och med en önskan om en God Jul och ett Gott Nytt År.

  Läs mer
 • Medlemsmöte 19 november 2019

  2019-11-25 PRO Nordmaling har haft sitt sista medlemsmöte för året. Mötet lockade ett 100-tal medlemmar. Mötet inleddes med att ordföranden Bo Sundqvist hälsade de närvarande välkomna och gladdes åt att så många kommit. Sedan överlämnades ord och ton till dagens underhållare Klas Norberg

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.