A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Artikelarkiv Nordmaling

 • Årsmöte 2020

  2020-02-25 PRO Nordmaling har genomfört årsmöte för 2020.

  Läs mer
 • Medlemsmöte 200121

  2020-01-21 Genom livet på motorcykel - Lennart Forsvik berättar

  Läs mer
 • Julfest 2019

  2020-01-02 PRO Nordmaling har hållit sin traditionella julfest som i år var i Församlingsgården, Nordmaling. Ordföranden Bo Sundqvist hälsade de närvarande välkomna och bjöd därefter till bords. Julbuffén, som leverades av The Chef, innehöll de flesta av de rätter man förknippar med julen, som sill, skinka, kalvsylta, leverpastej, prinskorv, Janssons frestelse m m. Efter maten och kaffe så välkomnades Svea Bylund för dagens underhållning. Svea berättade bl a om hur det är att bli gammal och flytta till serviceboende. Hennes framförande lockade till många skratt. Ordföranden framförde sitt tack till köket och festkommittén. Mötet avslutades med lotteridragning och med en önskan om en God Jul och ett Gott Nytt År.

  Läs mer
 • Medlemsmöte 19 november 2019

  2019-11-25 PRO Nordmaling har haft sitt sista medlemsmöte för året. Mötet lockade ett 100-tal medlemmar. Mötet inleddes med att ordföranden Bo Sundqvist hälsade de närvarande välkomna och gladdes åt att så många kommit. Sedan överlämnades ord och ton till dagens underhållare Klas Norberg

  Läs mer
 • Medlemsmöte 20 augusti 2019

  2019-09-02 Ett välbesökt medlemsmöte gästades av Roger Näslund från Veteranpoolen. Roger berättade om poolens verksamhet som att både kunna arbeta som veteran som pensionär eller att kunna anlita poolen för många olika uppdrag. Veteranpoolen hjälper dig med hem, hantverk, trädgård och omsorg! Veteranpoolens många veteraner är trygga, erfarna och flexibla pensionärer som hjälper till löpande eller när du behöver hjälp ringer efter oss. Veteranpoolen har alla tjänster som gör din tillvaro lite enklare. Exempelvis hemstäd, hantverk, trädgårdsarbete, hjälp med ledsagning eller andra hushållsnära tjänster. Mötet avslutades i vanlig ordning med kaffe o smörgås samt lotteridragning.

  Läs mer
 • Medlemsmöte 14 maj 2019

  2019-05-14 Medlemsmöte PRO Nordmaling

  Läs mer
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.