A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Karusellen här ovan

Om du vill stoppa karusellen så att du hinner läsa det som står där innan nästa karusellbild visas, så kan du låta muspekaren vila någonstans i karusellen. Då växlar den inte till nästa bild förrän du flyttat muspekaren utanför karusellen.

Aktuellt från Backen

 • Vännäs Cup

  2018-06-09 Pro Backens Boule-lag har tävlat i Vännäs Cup den 9 juni. I mixklassen möttes Vännäs lag 1 och Sävar i första semifinalen. Vännäs besegrades med 13-6. I semifinal två möttes Backen och Holmsund, där Backen vann med siffrorna 13-6. Det innebar att i finalen möttes Sävar och Backen, där Backen vann med förkrossande 13-0.

  Läs mer
 • Backsvalorna sjöng in sommaren

  2018-05-16 Ett nittiotal personer kom till PRO Backens majmöte för att höra Per Bergmark från Familjens Jurist berätta om Framtidsfullmakt och för att tillsammans med föreningens egen kör Backsvalorna sjunga in sommaren.

  Läs mer
 • Klubbmästerskap i Boule

  2018-05-05 Klubbmästerskap den 5 maj 2018 i PRO Backens Boule. 9 dubbellag kom till tävlingen och gjorde upp om placeringarna i gruset.

  Läs mer
 • Bridge

  2018-04-28 Vi gratulerar PRO Backens bridgedamer, Barbro Isaksson och Monica Strand, som den 28 april för andra gången i rad tog hem distriktsmästerskapet i bridge. Nu får dom återigen åka till riksmästerskapet, där dom placerade sig fint i fjol.

  Läs mer
 • Aprilmötet

  2018-04-25 PRO Backens aprilträff gästades av Hans Ivarsson från Umeå Universitet (institutionen för miljö och geovetenskap) som tog oss med på en geologisk resa i Umeå, från istid till nutid. En snabbtur på en timme där det ibland var svårt att hänga med i allt som hänt som hänt under dessa 4,6 miljarder år.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.