A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Välkommen till PRO Teg

Vår föreningsidé är en positiv anda, ett gott bemötande och delaktighet. Föreningen strävar efter en verksamhet som berör och skapar glädje och gemenskap. 

PRO har sedan starten 1942 varit en självständig, oberoende och partipolitisk obunden organisation som står öppen för alla pensionärer. 

PRO bevakar pensionärernas intressen i olika samhällsfrågor.

PRO Teg bedriver en egen omfattande verksamhet där vi skapar träffpunkter till sociala möten, detta ger ett mervärde för våra medlemmar.

Föreningens många verksamheter bedrivs på Tegs församlingsgård där vi hyr lokaler.

/Välkommen 

Ordförande Göran Robertsson 070-592 59 06

 

Aktuellt från Teg

 • Paltfest, svängig stämsång och tips på att inte bli lurad

  2018-09-11 PRO Tegs vice ordförande Gunilla Eriksson hälsade medlemmarna välkomna till paltfesten. Föreningens festkommitté hade planerat och ordnat med maten. Särskilt hälsades därefter @-lingarna välkomna, de skulle sjunga och spela. Efter maten kom polisen Mats Bäckström och berättade om Umeås brottslighet och hur man undviker att själv bli ett brottsoffer.

  Läs mer
 • Studieupptakt, rock, visor och tips på motion

  2018-09-05 I det härliga sensommarvädret kom ett stort antal medlemmar till PRO Tegs första medlemsmöte för säsongen. Besökarna fick på inträdet var sin Trippelskraplott. Dagen startade sedan med att Niklas Tarvainen sjöng både rock och visor. Information om studiecirklar och sjukgymnast Cecilia Edström föreläste om aktiviteter för kropp och tips på hur man äter bra.

  Läs mer
 • Pubafton i antik lokal

  2018-08-31 En otrolig varm och skön sensommarkväll inbjöd PRO Teg sina medlemmar till en pubafton i Tegs byastuga. Där har uthuset inretts till en rustik pub. Göran Robertsson, PRO Tegs ordförande kunde hälsa upp emot 80-talet gäster välkomna. Efter mat och inköp av drycker dansades och sjöngs det in i sena kvällen.

  Läs mer
 • Surströmmingsfest med dans

  2018-08-23 Återigen var det dags för PRO Teg att inbjuda till årets Surströmmingsfest. Ett drygt hundratal PROare strömmade till Musköten på Umedalen för att avnjuta årets höjdpunkt. PRO Tegs ordförande Göran Robertsson hälsade dagens orkester Rolf Källkvists trio särskilt välkomna. Efter mat och kaffe blev detr dans till sena kvällen

  Läs mer
 • Hur vi klarar oss vid en katastrof, samt hjärt- och lungräddning

  2018-05-22 PRO Teg har återigen haft utbildning i hur man klarar sig 72 timmar i hemmet vid en katastrof, även hjärt-lungräddning ingick i kursen. De har även lärt sig hur en hjärtstartare fungerar. Jan Forsmark, civilförsvarsförbundet, ledde utbildningen som är kostnad fri för PRO Tegs medlemmar.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.