A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Årsmöte 2019

2019-02-28 Ingemar Gahn

Ingemar Grahn

PRO Obbola genomförde sitt årsmöte torsdag den 21 februari 2018  i Trappanhuset, Obbola. 50 medlemmar hade samlats för att ta del av redovisning av verksamheten 2018, vilket var godkänt utifrån det fina vädret och konkurrensen av vintersporter i TV.

   Mötet öppnades med en parentation över de 10 medlemmar, däribland föreningens kassör, Sven Olsson som avlidit under 2018. Ordförande tände ett ljus och läste en stämningsfull dikt samt att de avlidna hedrades av mötesdeltagarna med en tyst minut.

   Till mötesordförande valdes Carl-Olof Boström som på ett utmärkt sätt lotsade mötes-deltagarna genom dagordningens punkter som innehöll verksamhetsberättelse för 2018, ekonomisk redovisning och val av styrelse jämte övriga funktionärer inom föreningen.
   Verksamheten redovisade förlust för 2018, vilken härleddes till bl.a. till nödvändiga investeringar i ny datakanon och ny föreningsdator, men också tendens till vikande medlemsintresse av att delta i olika arrangemang som genomförts under året.    
   Revisorerna som granskat den ekonomiska verksamheten rekommenderade ansvarsfrihet för styrelsen, vilket också blev årsmötets beslut.

   Heder åt valberedningen som vaskat fram god kandidater till aktuella val av förtroendeuppdrag i styrelsen och andra funktioner inom föreningen, där samtliga val klubbades med acklamation.

   Mötesdeltagarna serverades kaffe och god macka. Efter kaffet uppträdde Obbolasonen Ingemar Grahn med ett utomordentligt väl sammansatt musikprogram. Med sin välljudande stämma och till eget gitarrkomp framfördes låtar av Elvis Presley, gamla mellogodingar, slagdängor av kända musiker och dansband såsom Sven-Ingvars, Gunnar Viklund, Nat King Cole m.fl. I sanning en högtidsstund för musikaliska finsmakare och vanligt folk som igenkännande, lite lågmält sjöng med i sina favoritlåtar. Ingemar fick varma applåder och en bukett tulpaner för sitt fina framträdande.
   Kaffestunden avslutades med dragning av ett i anslutning till mötet försålt lotteri. Deltagarna bröt upp vid 16-tiden för hemfärd i lite småkallt men soligt väder.

 

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.