A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Luciafirande 2017

Lucia firades med julgröt och skinksmörgås den 13 december. Luciatåget bestod av elever från Obbola skolas klass 9. Efter kaffet framträdde teatergruppen med sång och sketcher.

2018-01-09 Till vårt luciafirande hade 67 medlemmar mött upp. Ordförande Leif Rolén hälsade dem välkomna liksom Lucia med tärnor, tomte och levande julgran från årskurs 9 i Obbola skola.

Förutom Luciasången sjöngs flera av de traditionella julsångerna inklusive Staffan stalledräng, Stjärngossarnas visa och Rudolf med röda mulen. Lucias framförande av Halleluja lämnade ingen oberörd. Lucia med följe tågade sedan ut under Natten går tunga fjät.

Därefter bjöds medlemmarna på julgröt med skinksmörgås och kaffe.

En överraskning väntade efter maten, nämligen ett uppträdande av teatergruppen. Teman var Ljuva 60-tal och näthandelns problem, med humorinslag som Mirakelstaven, som vid beröring fick människor att stelna till statyer och Prästen som förhör sig om mor Annas gudfruktighet. Det var roliga och uppskattade inslag. Teatergruppen ledde till sist publiken i allsång med De sista ljuva åren.

Avslutningsvis gjordes dragning av kvällens lotterivinster. 

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.