A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Månadsmöte januari 2019

Lennart Lindström och Sam Sehlström

Januari månadsmöte inledes med information om bostadstillägg efter fikat följde ett musikkryss med Sam och Lennart.

2019-01-25 Mötets ordförande Astrid Waller hälsade alla välkomna till månadsmötet och presenterade musikerna Sam Sehlström och Lennart Lindström.

Pensionsmyndigheten har gjort en folder och ett OH-material om bostadstillägg och vad som krävs för att få det. De misstänker att många fler än de som fått det kan ha möjlighet till det. Utifrån det har de gett i uppdrag till pensionärsföreningarna att själva informera om detta till sina medlemmar. Astrid Waller informerade om det i samband med att hon visade OH-materialet samt delade ut ett sammandrag av det under mötet.

Astrid Waller informerade från styrelsen preliminära planering för kommande möten och aktiviteter såsom årsmöte, månadsmöten med musik, modevisning, påsklunch, föredrag om Gamla Obbola, Pub-kvällar, promenadbingo samt bingo och filmvisning.

Under mötet serverades kaffe och smörgås. Sam Sehlström stod för musiken som varvades med någon rolig historia. De hade sammanställt ett musikkryss där man fick gissa och fylla i ord från gamla kända musiktitlar. Därefter sjöngs allsång utifrån de musiktitlar som kommit fram i krysset. De avslutade med; ”Säg tack till varje dag du får leva”, sjungen av Sam Sehlström. De avtackades med blommor.

Vinster drogs på kvällens lotteri. Astrid Waller tackade alla som deltagit och avslutade mötet.
  

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.