A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Månadsmöte januari 2020

På årets första månadsmöte informerde Leif Rolén om organisationsutredningen. Henrik Baer stod för underhållningen.

2020-02-06 Efter att ordförande Asrid Waller hälsat välkommen föredrog Leif Rolén om bakgrunden till PRO:s organisationsutredning och remissvar om den. Syftet med utredningen är att få en modernare och enklare organisation och att tjäna PRO:s syften. Utredningens remiss har kommit till avdelningarna. PRO Obbola har gått igenom den och har gjort ett remissvar som diskuteras med Samorganisationen i Umeå. PRO Obbolas förslag till remissförslag gicks igenom och mötet godkände detta. Han påpekade att PRO är partipolitiskt oberoende. PRO är Sveriges största pensionärsorganisation.

Astrid Waller informerade om vårens aktiviteter utifrån Medlemsbrevet som delades ut till medlemmarna. Hon gav ett förslag om att bilda ett bowlinglag i Obbola. Hon slog även ett slag för mer användande av e-post. Astrid berättade att PRO:s hemsida är under omdaning för att bli lättare att använda och utbildning för detta.

Dagens musikunderhållning sköttes av Henrik Baer som hälsades välkommen av Astrid Waller. Han sjöng och spelade gitarr. Han spelande bland annat I can jive, Sol, vind och vatten av Ted Gärdestad. Hot time feeling av Björn Skift och En fattig bonddräng av Astrid Lindgren. Han berättade att hans gitarr som han för många år sedan beställ från USA via en bekant. Den hade hängt med under 1500 låtar före en stor renovering. Den har ett fantastiskt sound och han hoppas den ska klara 1500 låtar till. Han spelade och sjöng fortsättningsvis, In the ghetto av Elvis, In my automobile, Stand by me, , West Virginia och avslutade med Big wheels keep on turning. Efter hans stämningsfulla och uppskattade underhållning blev han avtackad av Astrid Waller.
Siv Åkerlund avslutade mötet med dragning av vinster för dagens lotteri.
Astrid Waller tackad alla deltagande.

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.