A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Månadsmöte

Hösten första månadsmöte hölls den 14 september. Mötet inleddes med information om höstens program och styrelsens arbete varefter berättade Sten-Åke Johansson om sitt liv på sjön. Torbjörn Nordström avslutade med en musikalisk underhållning.

2017-09-21 Ett åttiotal medlemmar hade mött upp vid månadsmötet 2017 09 14 i PRO-lokalen i Trappanhuset i Obbola.

Ordförande Leif Rolén hälsade alla välkomna och redovisade vad
styrelsen gjort under 2017 i form av skrivelser, motioner etc.
Studieansvariga Astrid Waller visade vilka studiecirklar som är aktuella i höst och Håkan Olofsson berättade om dagsturer, resor och andra
evenemang som finns att delta i.

Dagens ena gäst var Sten-Åke Johansson från Obbola som gav en intressant berättelse om ”mitt liv på sjön”, dvs hans karriär under åren.
Han arbetade som sjöingenjör på stora fartyg till andra världsdelar och mötte många kända och spännande människor som han idag berättade lite om.

Dagens andre gäst var Göran Nordström från Vitskärsudden som underhöll med elpiano och sång. Hans intresse för swing och jazz började redan som barn. Hans förbilder var då Miles Davies och Charlie Parker. Hans ljuvliga musikaliska underhållning med swing, foxtrot, bossanova och en typisk svensk låt av Jan Johansson, ”de sålde sina hemman” , fick deltagarna att drömma sig bort en stund.

Leif Rolén tackade gästerna och alla som deltagit i dagens möte.

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.