A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Gemenskap & aktiviteter

Gå på fotboll till medlemspris: Hammarby - Falkenberg

Gillar du fotboll? Passa på att se den spännande matchen mellan Hammarby och Falkenberg 7:e juli 2019. Gillar du fotboll? Passa på att se den spännande matchen mellan Hammarby och Falkenberg 7:e juli 2019.

Gillar du fotboll? Passa på att se den spännande matchen mellan Hammarby och Falkenberg 7:e juli 2019 på Tele2 arena. Pris: endast 50 kronor!

2019-06-14 För att boka din biljett går du in här och följer instruktionerna.

Söndagen den 7 juli startar den allsvenska säsongen i gång på nytt när Falkenberg FF möter Hammarby. Platsen är Tele2 Arena och matchen startar 17:30.

Hammarby Fotboll och Samhällsmatchen, samlingsnamnet för alla Hammarby Fotbolls samhällsinitiativ, är ett samarbete med riksorganisationen PRO och har nu den stora glädjen att erbjuda PRO:s medlemmar möjligheten att se Bajen spela fotboll till ett förmånligt pris.

Hammarbys ambition med detta samarbete är dels att fortsätta arbeta aktivt med och mot målgruppen ”äldre” samt på ett närmare plan försöka finnas tillgängliga och synliga för denna målgrupp. Hammarby är en förening som ständigt vilat på kärleken från våra supportrar och just denna målgrupp har i årtionden varit med och byggt Hammarby till vad det idag är.  

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.