A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Gemenskap & aktiviteter

Gå vår 15-veckorskurs i vackra Gysinge!

Kursen har inriktningen natur och kultur. Färnebofjärdens rika nationalpark och den vackra bruksmiljön i Gysinge utforskas.

Ta chansen att gå allmän kurs på PRO:s folkhögskola i Gysinge! Vi erbjuder femton veckor fyllda av nya kunskaper och bekantskaper. Kursen startar i februari och är rabatterad för PRO-medlemmar.

2014-12-03 Vi studerar svenska, engelska, historia, kulturhistoria, natur-/miljökunskap, data, friskvård och prövar på olika former av traditionella hantverk.

Vår inriktning är natur och kultur. Vi nyttjar Färnebofjärdens rika nationalpark för att utforska naturen. Vi utgår även från vår vackra bruksmiljö och studerar kulturhistorien och får lära oss hur man kan gå vidare och studera den egna kulturmiljön på hemmaplan.

Vi gör utflykter i närmiljön och brukar om möjligt kulturutbudet i Gävle och Sandviken.

På kvällarna har du möjlighet att ta del av våra kulturkvällar, spela boule och inomhuscurling samt pröva dina talanger på de, varje vecka, återkommande folkhögskolekvällarna, där deltagarna själva står för underhållningen.

Du behöver inte ha några förkunskaper.

Till kursanmälan

Allmän kurs för seniorer/50+

  • Kursstart är den 23 februari 2014
  • Lov v. 14 och v. 20-33 
  • Kostnaden för mat och logi är 725 kr/vecka för PRO medlemmar, övriga betalar 1.450 kr/vecka. Det tillkommer kostnader för studematerial och studiebesök.

Varmt välkommen med din anmälan, till 15 veckor fyllda av nya kunskaper och bekantskaper!

Kontaktperson:
Annette Eriksson

E-post: kurser@pros.fhsk.se
Tel: 0291-212 23

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.