A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Gemenskap & aktiviteter

Ledig tjänst som handläggare på PRO:s medlemsservice

Har du en känsla för service, är kommunikativ, optimistisk och strukturerad? Nu söker vi dig som vill ansluta dig till vårt team på medlemsservice, här finner du trevliga kollegor med lång erfarenhet och en arbetsplats centralt i Stockholm.

2018-10-24 Pensionärernas Riksorganisation, PRO, påverkar och gör skillnad i frågor som är viktiga för äldre. Det handlar om ekonomi, boende, vård och omsorg och inte minst åldersdiskriminering. Vi är en intresseorganisation och mötesplatsen för cirka 350 000 medlemmar. På PRO:s kansli i centrala Stockholm arbetar idag 28 medarbetare som arbetar med intressepolitik, kommunikation, studier, organisationsutveckling och medlemsservice. Tillsammans driver vi pensionärernas intressen, samtidigt som vi erbjuder medlemmarna engagerande aktiviteter och personlig utveckling. 

Arbetsbeskrivning:

I ditt arbete som handläggare på medlemsservice så är du ett uppskattat stöd åt våra medlemmar och förtroendevalda runtom i hela landet, här får du ansvara för inkommande samtal, inkommande epost/brev, webbfrågor och viss statistik. Det kan även förekomma vissa projekt som vi kommer att inkludera dig i, däremot kommer arbetet huvudsakligen bestå av inkommande telefonsamtal. 

  • Svara i telefon, hantera inkommande e-post och brev.
  • Säkerställa att medlemmarna får rätt information utifrån deras individuella krav.  
  • Säkerställa att rätt information finns i medlemssystemet.
  • Ta fram underlag och statistik
  • Ingå i projektarbete

Kvalifikationer: 

  • Datorvana, ett par års arbetslivserfarenhet av CRM/medlemsregistersystem gärna Microsoft Dynamics CRM.
  • Kunskaper i Officepaketet.
  • Gymnasiekompetens och utbildning/kurser inom relevant område.
  • Arbetslivserfarenhet, gärna från ideella organisationer.

Om dig:  

För att lyckas i rollen och trivas på arbetsplatsen, ser vi gärna att du har dessa egenskaper. Du ska vara lösningsorienterad, lagspelare, tålmodig och framförallt ska du vara en person som gärna delar med dig av din erfarenhet och kompetens.

Om tjänsten:

Tillsvidareanställning, heltid, vi tillämpar provanställning. För mer information om tjänsten kontakta gruppchef Peter Hanon peter.hanon@pro.se tel 08-701 67 05. 

Då intervjuer sker löpande vill vi ha din ansökan snarast, men senast 7:e december. Välkommen med din ansökan till peter.hanon@pro.se

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.