A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Gemenskap & aktiviteter

PRO Medlemsportal har lanserats

För att ytterligare utveckla vår medlemsservice finns nu en medlemsportal på PRO:s webbsida.

2015-03-25 Alla medlemmar kan nu logga in på sina egna sidor, där information om personens kontaktuppgifter finns. Användaren kan ändra och lägga till exempelvis e-post och telefon­nummer. De förändringar som användaren gör registreras då direkt i PRO:s medlemsregister. Det betyder att medlemmen alltid kan se till att hon eller han får tidningen och blir kontaktad på rätt sätt.

I ett nästa steg kommer med­lemmarna även att kunna ange sina intressen, lust att prova på förtroendeuppdrag med mera.

I den första versionen, som lanseras nu under mars, är det dock endast person- och adress­uppgifter som visas.

Så här gör du:

Gå till PRO:s hemsida www.pro.se

Längst upp till höger på hem-sidan finns en länk som heter ”Logga in”. När du klickar på den kommer en inloggningssida att visas.

Första gången du loggar in anger du ditt medlemsnummer som användarnamn. (Medlems-numret hittar du på ditt medlems-kort.) Som lösenord anger du ditt personnummer.

Efter inloggningen kommer du till en sida där du anger vilket lösenord du vill ha i fortsättning­en. När du gjort detta kommer du till din personliga informations-sida.

Det finns en lathund för hur dina sidor fungerar och hur du gör för att ändra dina uppgifter. Den finns tillgänglig via en länk uppe till höger på inloggningssidan.

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.