A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Gemenskap & aktiviteter

Läs vår nystartade blogg - följ de sakkunnigas arbete

Anna Werkelin Ahlin, sakkunnig hälso- och sjukvårdsfrågor, Anders Thoré, sakkunnig pensionsfrågor. Anna Werkelin Ahlin, sakkunnig hälso- och sjukvårdsfrågor, Anders Thoré, sakkunnig pensionsfrågor.

Nu kan du följa vårt intressepolitiska arbete genom PRO-bloggen där våra sakkunniga experter skriver om sjukvård och ekonomi på ett personligare sätt.

2017-06-08 PRO påverkar och gör skillnad i frågor som är viktiga för äldre. Det handlar om ekonomi, boende, vård och omsorg och inte minst åldersdiskriminering.

Med cirka 400 000 medlemmar är PRO:s röst stark i samhället. I vårt arbete påverkar vi politiker och andra samhällsaktörer. Vi har ledamöter i kommunernas och landstingens pensionärsråd. Och runt om i landet kämpar tusentals PRO:are för en bättre situation för pensionärer.

Genom vår nya blogg kan du nu följa vårt dagliga arbete och våra experters funderingar över dagsaktuella frågor. Ansvariga för bloggen är: Anna Werkelin Ahlin, sakkunnig hälso- och sjukvårdsfrågor, Anders Thoré, sakkunnig pensionsfrågor, Susanne Öhrling sakkunnig äldreomsorgsfrågor.

Klicka här för att komma till bloggen!


Vi gör skillnad i samhället! Genom åren har vi bidragit till:

  • Sänkt skatt för pensionärer
  • Höjt bostadstillägg
  • Lagstiftning mot åldersdiskriminering 
  • Utredningar om pensionssystemet
  • Säkrare läkemedelsanvändning för äldre
  • Bättre mat i äldreomsorgen

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida. Läs alla vilkor