A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Kongress 2018

PRO:s kongress 2018

Den 15-17 juni 2018 genomför PRO den 22:a kongressen på Clarion Hotell Arlanda. Omkring 250 ombud från PRO:s distrikt beslutar om PRO:s verksamhet och organisation på kongressen. Exempelvis handlingsprogram, med de intressepolitiska frågor som ska drivas och ett organisatoriskt program.

Information till åhörare på PRO:s kongress 2018

Knappt 300 ombud och gäster är anmälda till kongressen. Utöver detta finns det ett antal åhörarplatser. Åhörare är hjärtligt välkomna, föranmälda åhörare har förtur om åhörarplatserna skulle ta slut. 

Föranmälan görs till Åsa Karlberg per e-post (inte per telefon) asa.karlberg@pro.se. Uppge antal personer och tidpunkter som närvaro önskas. Inregistrering och utlämning av åhörarkort sker i kongressbyrån när de kommer. Alla på kongressen ska ha deltagarkort.

Kongressen öppnar fredagen den 15 juni, kl 12.00, vi börjar med ett öppnings-program och tal, och vi har flera gäster som talar under eftermiddagen. Undvik att komma mitt i tal mm, om möjligt. 

Fredag den 15 juni kl 12.00-18.30 med avbrott för lunch och kaffe.

Lördag den 16 juni, kl 09.00-18.00 med avbrott för lunch och kaffe.

Söndag den 17 juni, kl 09.00-16.00 med avbrott för lunch och kaffe.

Det kommer inte finnas möjlighet för åhörare att köpa lunch eller fika på kongressen. Det finns gott om möjligheter att köpa förtäring på flygplatsen, även om det är lite dyrare där.


 

Motioner

Sista dag för att lämna in motioner var den 8 december och det kom in 322 motioner.

Dessutom kommer riksorganisationens styrelse lägga förslag på bland annat handlingsprogram, stadgar och medlemsavgiftens storlek.


Kongressmaterial

Allt kongressmaterial, handlingar och annan ombudsinformation finns tillgängligt på hemsidan, senast en månad före kongressen, och förhoppningsvis långt innan det.

Ombuden får även alla handlingar genom mötessystemet Easymeet.

Klicka här för att se instruktionsfilmerna för mötesystemet Easymeet.

Klicka här för att logga in i mötessystemet Easymeet.


Webbsändning

Kongressen kommer att webbsändas under hela helgen. Länkar hittar du på PRO:s hemsida. 

Du kan följa kongressen live eller med fördel samla ihop intresserade medlemmar i en lokal med storbildskärm och se kongressen i efterhand.


Kontaktperson

Vid frågor, kontakta: 

Åsa Karlberg
asa.karlberg@pro.se
Kongressansvarig
08-701 67 03 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida. Läs alla villkor