A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Medlemskap & förmåner

Vad längtar du efter?

Under sitt yrkesverksamma liv är det många som längtar efter mer tid. Tid till att ta hand om sig själv – att fortsätta upptäcka, uppleva och utvecklas. Kanske är det nu den tiden finns? Hur ser din ”after work” ut?

Det finns många sätt att få ut mer av tillvaron genom PRO. Vissa läser medlemstidningen en gång i månaden, någon annan spelar boule eller lär sig möbelsnickeri. En tredje provar vin. Andra nöjer sig med att diskutera böcker en gång i månaden eller åka till Algarve en gång om året. Det går alldeles utmärkt att plocka russinen ur PRO-kakan!

Pensionärslivet ger dig möjligheten att utveckla dig själv tillsammans med andra. För oavsett om du vill lära nytt, fördjupa dina kunskaper, resa eller motionera blir det roligare ihop med andra. PRO vill förbättra livskvaliteten för alla pensionärer. Som Sveriges största pensionärsorganisation påverkar vi viktiga samhällsfrågor och försvarar rätten till ett bra pensionärsliv.

Välkommen till PRO!

Läs mer om PRO

Gå till medlemsansökan


 • Medlemserbjudanden

  I PRO-medlemskapet ingår en mängd olika förmåner. En av de nyaste medlemserbjudandena är förmånspaketet PRO Mervärde som har ett extra stort utbud av rabatter och erbjudanden.

  Läs mer
 • PRO Försäkringar

  Genom PRO Försäkringar kan du som medlem teckna fem olika försäkringar som är skräddarsydda efter dina förutsättningar och önskemål.

  Läs mer
 • Medlemstidningen PROpensionären

  En vän som tipsar, underhåller, inspirerar och utbildar. Åtta gånger om året. I PRO-medlemskapet ingår Sveriges största tidning för pensionärer!

  Läs mer
 • PRO Medlemsresor

  Många som slutar arbeta är sugna på att resa. Tre av fyra längtar utomlands. Vad längtar du efter? Hos PRO:s egen resebyrå finns resor som passar olika intressen och plånböcker, med allt från aktiva resor till solsemestrar.

  Läs mer
 • Kontaktombud

  För att ge dig som ny medlem en bra start har vi särskilda kontaktombud som ser till att alla trivs, kommer in i gemenskapen och får göra sina röster hörda.

  Läs mer
 • Fri datasupport

  Visst är det klurigt att få det tekniska att fungera ibland? Som PRO­medlem får du datasupport helt kostnadsfritt alla vardagar kl 8 – 18.

  Läs mer
Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.