A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Om PRO

PRO söker gruppchef till Medlemsservice

Pensionärernas Riksorganisation, PRO påverkar och gör skillnad i frågor som är viktiga för äldre. Det handlar om ekonomi, boende, vård och omsorg och inte minst åldersdiskriminering. Vi är en intresseorganisation och mötesplatsen för cirka 350 000 medlemmar. På PRO:s kansli i centrala Stockholm arbetar idag 28 medarbetare som arbetar med intressepolitik, kommunikation och medlemsservice. Tillsammans driver vi pensionärernas intressen, samtidigt som vi erbjuder medlemmarna engagerande aktiviteter och personlig utveckling.

Ditt uppdrag är att leda arbetet inom medlemsservice som ingår i enheten Medlem & Utveckling. Tillsammans med övriga medarbetare inom medlemsservice ser du till att enheten arbetar med medlemsnytta genom att ge bästa möjliga service till våra kommande och nuvarande medlemmar. Personalansvar ingår i rollen.

Du ansvarar för att kartlägga processer och utveckla befintliga rutiner i syfte att välkomna nya medlemmaroch engagera befintliga medlemmar. 

Dessutom har du ett särskilt förvaltningsansvar för vårt CRM-system och upprätthåller goda kontakter med leverantörer samt ansvarar för att leverera och säkerställa korrekt medlemsstatistik.

Tillsamman med chefen för enheten är du aktiv i arbetet med att och utföra nulägesanalyser genom att samla in aktuell medlemsinformation, bearbeta, sammanställa rapporter och presentera resultat. 

Du rapporterar till chefen för Medlem & Utveckling.

Vi söker dig som är strukturerad, noggrann, handlingskraftig, resultatinriktad och drivs av att vilja medverka till medlemsnytta. Är en lagspelare och har lätt för att kommunicera muntligt och skriftligt. Stort intresse för utveckling samt gillar siffror och statistik.

Du har gymnasieutbildning samt relevant utbildning inom området CRM-system och erfarenhet av projektarbete/arbetsledning. Du har erfarenhet av arbete med medlemsfrågor gärna inom idéburen medlemsstyrd organisation. Goda kunskaper inom Officepaketet, Microsoft CRM och telefonväxel.

Du erbjuds arbete i en kunskapsintensiv medlemsorganisation med engagerade medarbetare där du kommer att arbeta självständigt och ha stort eget ansvar och befogenheter inom medlemsservice. Du har förståelse för vad det innebär att arbeta i en demokratiskt styrd folkrörelse.

Anställningen är en tillsvidareanställning, heltid, vi tillämpar provanställning. För mer information om tjänsten kontakta förbundssekreterare Johanna Hållén, mobil 072 710 6011 

Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan senast den 30 juni. Välkommen med din ansökan till johanna.hallen@pro.se  

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.