Positivt beslut om folkhögskolan och herrgårdens framtid

Claes Olsson FHSK lärare och Lena Hjelm Wallén ordförande i FHSK. Claes Olsson FHSK lärare och Lena Hjelm Wallén ordförande i FHSK.

En tid av osäkerhet, när utredningen om folkhögskolans framtid och hur fastigheterna som ägs av PRO ska hanteras har pågått, är över. Under PROs kongress i helgen togs beslut om att satsa på fastigheterna i Gysinge, på folkhögskolan och på Gysinge herrgård.

2018-06-18
I och med kongressens positiva beslut kan det planerade utvecklingsarbetet nu påbörjas. Det här är en startpunkt för oss. Vi ska satsa på folkhögskolan och det är jag glad för, säger Lena Hjelm Wallén, styrelseordförande för PRO:s folkhögskola.

Förutom att folkhögskolans verksamheter nu kommer att utvecklas, ska satsningar även göras på bland annat konferenser, bed and breakfast och på att få fler turister att besöka Gysinge, den vackra naturen och bruksmiljön.Hör Lena Hjelm Wallén, styrelseordförande för PRO:s folkhögskola efter beslutet på PRO:s kongress om folkhögskolan.

(länka till: https://www.pro.se/Gemenskap--aktiviteter/Nyhetsarkiv/Hor-Lena-Hjelm-Wallen-beratta-om-framtiden-for-PROs-folkhogskola/)

För mer information: Kristin Spolander, rektor
Mobil: 070-280 51 35 kristin.spolander@pros.fhsk.se

Dela den här artikeln:

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.