Orangeriet, Gysinge Herrgård Orangeriet, Gysinge Herrgård

                 Matsedel
                                           

                                      Vecka 43

                                              22 - 28/10
 
 
                                     Måndag - Söndag
                           Serveras lunch 11:30 - 13:30
 
 
  Måndag
Lunch Isterband, rödbetor och dillstuvad potatis
Veg Pastagratäng
   
  Tisdag
Lunch Torsk med pepparrot och brynt smör
Veg Panerad selleri med rödvinssky
   
  Onsdag
Lunch Skinka och broccoligratäng med ostsås och potatis
Veg Broccoligratäng med ädelost
   
  Torsdag
Lunch  Gulaschgryta med högrev, crème fraîche och mjukt bröd
Veg Linsgryta med timjansyoghurt
   
  Fredag
Lunch
Benfri kotlett med örtsås och ugnsrostad potatis
Veg Rotselleribiffar med örtsås och ugnsrostad potatis
   
  Lördag
Lunch Gysinges lasagne med soltorkade tomater och skinka
Veg Vegetarisk pastagratäng
   
  Söndag
Lunch Portergryta med potatis
Veg Kikärts- och linsjärpar med bulgur
   
   
  Pris:  95 kr
   
   
                Kaffe och sötsak ingår alltid efter maten
   
   

                            Smaklig måltid!  

   
                 Med reservation för eventuella ändringar
 
 

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.