A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Välkommen till PRO Ålem

PRO gården    

Vår förening heter ÅLEMS PRO-FÖRENING och är verksam geografiskt i områdena Ålem- Timmernabben- Pataholm- Häggemåla med flera byar däromkring. Vi har en egen samlingslokal i "PRO-gården" som är belägen strax efter järnvägskorsningen på vägen mot Bäckebo i Ålems stationssamhälle.VI HAR MYCKET ATT BJUDA PÅ I VÅRAT PRO.   

Vi håller våra möten och trivselkvällar i PRO-gården som är belägen strax efter järnvägskorsningen på vägen till Bäckebo.

Är du sjukpensionär är du också välkommen till vår förening.

ALLA VÅRA AKTIVITETER FINNS UNDER VERKSAMHET. 

Webbansvarig: inga-lill.westerblad@tele2.se 
http://www.pro.se/alem
Vår nya hemsida trivs bäst med att visas i webbläsarna Google Chrome eller Firefox. 
Kontaktuppgifter: 
Adress: PRO- gården, Ålem
Telefon till PRO- gården: 073-8058428.
e-postadress: alem@pro.se 

Om ni vill se vad som varit aktuellt från Ålem under året på föreningens hemsida? Gå in på huvudmenyn det blå fältet under nyhetsarkiv, där finner du allt som rapporterats under AKTUELLT FRÅN ÅLEM 2014- 2015- 2016- 2017- 2018- 2019. 

Aktuellt från Ålem

 • PRO Ålems korvgrillning i PRO Gården.

  2019-07-08 Trotts det dåliga vädret med regnskurar kom det många ändå till PRO Ålems korvgrillning i PRO gården. För underhållningen Tommy Elmgren ett ABF arrangemang som blev mycket uppskattat.

  Läs mer
 • Midsommarsill i PRO-gården Ålem.

  2019-06-19 PRO Ålem har haft en försmak av midsommar med att anordna en midsommarsill, det fanns även annat att förtära.

  Läs mer
 • Öppet hus i PRO-gården vid Ålems marknad.

  2019-06-08 Det var öppet hus i PRO-gården under Ålems marknad där serverades det gott fikabröd, med smörgåsar kakor även sockerfritt. Det var mycket stor efterfrågan på kaffet.

  Läs mer
 • PRO Ålems sista föreningsmöte för vårterminen 2019.

  2019-05-14 Ordförande Gunilla Hellberg hälsade alla välkomna till mötet. Samtidigt hälsades dagens underhållare ”Putte Skog och Kerstin Karlsson” välkomna. Ingrid Axeborg och Hans-Göran Tellmo tackades för deras medverkan som värdpar.

  Läs mer
 • Månadsmöte den 8 april 2019.

  2019-04-09 Ordförande Gunilla Hellberg hälsade alla välkomna till mötet. Samtidigt hälsades dagens underhållare ”Christer Warfvinge” samt kommunpolisen ”Marcus Jägerbrink” välkomna.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.