A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Välkommen till PRO Kärrtorp!

 

Öppet hus med kaffeservering i PRO-lokalen,  tisdagar och torsdagar kl 11-14.

 

Boule i Kärrtorpsparken måndagar kl 11-13! 2019 års föreningsmästerskap blir måndag den 23 september kl. 11-13. Vi bjuder deltagare och publik på kaffe med dopp!

 

 

Aktuellt från Kärrtorp

 • Resa till Ålö

  2019-07-03 PRO Kärrtorp gjorde lyckad resa till Ålö och Båtshaket. För andra gången gjorde PRO Kärrtorp en resa till Ålö och restaurang Båtshaket. Även denna gång hade föreningen vädergudarna med sig. Det var en strålande dag då Stockholms södra skärgård visade sig från sin vackraste sida. 30 deltagare åkte med kollektivtrafiken till Nynäshamn och vidare med Utö rederi till Ålö via Nåttarö, Aspö och Norrö. Även deltagare från PRO Björkhagen-Hammarbyhöjden fanns med på resan. Gravad och rökt lax samt smörgås med Skagenröra stod på Båtshakets meny.

  Läs mer
 • Boule i sommar

  2019-07-03 PRO Kärrtorps sommarboule i Kärrtorpsparken i full gång. Varje måndag kl 11 samlas deltagare i PRO Kärrtorps sommarboule i Kärrtorpsparken. Det har blivit tradition i föreningen att spela boule varje måndag vår, sommar och höst så länge vädret tillåter. Primus motor är Maud Luks. Boulen är en viktig del i PRO Kärrtorps friskvårdsaktiviteter.

  Läs mer
 • Maj månadsmöte

  2019-06-05 Dragspel och kontanthantering vid PRO Kärrtorps maj-möte. Erik Iivonen med dragspelarna Ester, Linnea, Ebbe och Oskar från Kulturskolan gladde mötesdeltagarna med fin musik. Erik berättade att han under 30 år som lärare fått fram många förnämliga dragspelare. Frågan om bankerna och kontanthanteringen har intresserat PRO Kärrtorp i många år. Föreningen har varnat medlemmarna för att ha mycket kontanter hemma eller när man går och handlar. Kortbetalning fungerar utmärkt och allt fler har Swish. Men många äldre vill betala kontant och kräver därför att kontanthanteringen ska fungera. Det gäller också föreningar som säljer lotter och har loppmarknader. PRO Kärrtorp har skrivit om saken till Riksbankschefen och von Koskull, VD i Nordea. Erik Skogens, kontorschef vid Nordea Farsta, medverkade vid mötet och informerade om att man skapar kontantcenter där man under trygga former kan sätta in och ta ut kontanter i form av sedlar. Dock ej mynt. Kontantcenter finns i Farsta. Närmaste Nordeabank med kontanter finns på Folkungagatan. Inbjudningar kommer till kundträffar som görs i samarbete med biliotek. Lagstiftning om kontanthantering väntas och ska då gälla både insättning och uttag. Kritik har riktats mot utredningsförslag som enbart gäller uttag av kontanter via bankomat.

  Läs mer
 • Skärtorsdagen 2019

  2019-04-29 Öppet Hus med påskfirande och plantering av blommor vid PRO-lokalen. Det har blivit tradition i PRO Kärrtorp att ha Öppet Hus i PRO-lokalen Kärrtorpsvägen 23 även på skärtorsdagen. Sussie Hellsten och Elvy Fougner hade ordnat med smörgåsar och gott kaffe som uppskattades av de många besökarna. Elvy, som är föreningens egen trädgårdsmästare, hade också planterat penséer utanför lokalen vilka lyser upp tillsammans med de perenna påskliljorna. Något som uppskattas inte minst av de boende i området.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.