A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Medlemskap & förmåner

PRO Hemförsäkring i samarbete med:

Vi på PRO har i samarbete med Trygg Hansa Försäkring Filial tagit fram en hemförsäkring som är anpassad efter de önskemål och behov som våra medlemmar har framfört.

Du får en bra trygghet för ditt hem, dina ägodelar och dig själv – både i och utanför hemmet. Och har du fritidshus, kan du även försäkra det.


Speciella fördelar för dig som har PRO Hemförsäkring

  • Ersättning vid stöld ur din bostad, även för egendom som stjäls av hemtjänst eller av personal på äldreboende/serviceboende som har lov att vara i din bostad. Maximal ersättning är 50 000 kr.
  • Drulleförsäkring ingår – lämnar ersättning om något plötsligt och oförutsett händer med dina ägodelar, till exempel fickstöld ellerom du själv råkar ha sönder något.
  • Låg självrisk – grundsjälvrisken är 1 200 kr.
  • Råkar du ut för rån, överfall eller väskryckning får du ersättning utan självrisk!
  • Reseförsäkring under de 45 första dagarna. Läs mer på nästa sida.
  • Krisförsäkring – 10 behandlingar utan självrisk.
  • Värde på lös egendom – om du inte valt ett annat belopp, så är din egendom försäkrad upp till 1 miljon kr. Det innebär en säkerhet för dig, då du normalt inte behöver höja ditt försäkringsbelopp om du köper nya saker.


Reseskydd ingår i PRO Hemförsäkring
Reseskyddet är brett och gäller under ett år för alla era resor under de 45 första dagarna. Skyddet gäller vid akut sjukdom eller olycksfall vid utlandsresa och ger ersättning för sjukvårdskostnader och medicin, akuta tandbesvär, merkostnader för mat och logi (ordinerad av läkare) samt resekostnader till och från sjukhus.

Skulle sjukdomen eller olycksfallet innebära att du tvingas till en tidigare hemresa, omfattas även den kostnaden. Hemtransport sker vid dödsfall. Andra exempel på ersättningar är outnyttjad resekostnad vid ordinerad vila på orten samt merkostnader för hemresa om nära anhörig blivit allvarligt sjuk.

Avbeställningsskydd ingår tyvärr inte, men det kan du få genom att teckna tilläggsförsäkringen Utökad reseförsäkring.


Vad kostar PRO Hemförsäkring?
Vill du veta vad försäkringspremien är för din bostad? Kontakta då PRO Försäkringars kundtjänst på 060-740 24 90 så får du prisuppgift för just ditt boende. Premien varierar beroende på dina boendeförhållanden.


Försäkringsgivare
Försäkringsgivare för PRO Hemförsäkring är Trygg-Hansa Försäkring Filial, org.nr. 516404-4405.

Försäkringsvillkor 2019

Produktblad – Hemförsäkring Hyresrätt och Bostadsrätt

Produktblad – Hemförsäkring Villa

Produktblad – Fritidshusförsäkring

Information om lås och larm

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.