A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Aktuellt från Nora

 • Stäminingsfullt luciaframträdande avslutade året

  2019-12-14 Lucia med tärnor och stjärngossar från Karlsängsskolan inledde årets sista medlemsmöte som var just på luciadagen den 13 december. Många hade bänkat sig när lucian med följe sjöng ett antal vackra julsånger.

  Läs mer
 • Klart med sommarens danser i Noraparken

  2019-12-14 Det är nu klart med datum och vilka orkestrar som kommer att spela på PRO-danserna i Nora Folkets park i sommar. Så det är bara att boka dansen i almanackan redan nu. Entrén blir 120 kronor och det är som vanligt servering och numera kan man även betala med swish. De orkestrar som kommer att stå för musiken är välkända och uppskattade.Tiderna fär danserna är klockan 18 till 21.30. Den 13 juni spelar Rios orkester, 20 juni är det Samzons, 4 juli står Holens för musiken, 25 juli är det Cedrix orkester, 8 augusti spelar Lars Erikssons och 22 augusti avslutar Eklöfs orkester sommardanserna. Välkommen!

  Läs mer
 • Värvar nya medlemmar – hoppas 650 ska bli fler

  2019-11-30 Under november månad (fortsätter i december) har under några dagar PRO-are stått vid Icas ingång och delat ut information om PRO Nora och värvat nya medlemmar. Många är redan medlemmar (i dagsläget är medlemsantalet cirka 650)och då har det blivit en pratstund. De som inte är medlemmar har fått information och om de blir medlemmar i november-december så erbjuds de också en gratis kurs i smarttelefon och surfplatta i vår.

  Läs mer
 • Hemliga höstresan med PRO Nora gick till en ö

  2019-10-13 Resan med buss gick bland annat hit (bilden) till Hembygdsmuseet.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.