A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Aktuellt från Nora

 • Luciamöte avslutade jubileumsåret

  2018-12-16 Finalen för PRO Noras jubileumsår inramades av lucia med följe den 14 december. Som vanligt hölls medlemsmötet i Hagby Ängar och många medlemmar hade mött upp för att bland annat lyssna på lucia med tärnor och stjärngossar. De sjöng under en halvtimma lucia- och julsånger och skapade en fin julstämning. Mötet bjöd också på en auktion av tiotalet skänkta saker förutom många lotterier, också det med skänkta saker från bland annat givmilda företag och butiker i Nora. Och kaffe med bulle och pepparkaka förstås. Massor av vackra blommor delades ut till bland annat de som så troget sett till att mötena fungerat med allt från möblering till servering. Även andra medlemmar uppmärksammades liksom styrelsen, så det blev många på scenen som blomsterhyllades. Med andra ord: Ett gott slut på jubileumsåret.

  Läs mer
 • Så firade PRO Nora 75 år – bilder

  2018-08-30 Drygt 150 besökare var med när PRO Nora firade 75 år i augusti i Folkets park. Besökarna bjöds på underhållning av Polisens Musikkår och Nora PRO:s egen kör Nora PRO-kören. Det var uppvaktningar, varmkorv, tipspromenad, pilkastning och inte minst kaffe och 15 tårtor att njuta av.

  Läs mer
 • Uppskattat möte med politiker inför valet

  2018-08-26 Elva Norapartier deltog och berättade och svarade på åhörarnas frågor vid PRO Noras politikermöte i Nora den 20 augusti i församlingshemmet.

  Läs mer
 • Höstens program Nora PRO

  2018-08-06 Programmet för hösten kan du läsa här. Hösten inleds med jubileumsfirande i Nora Folkets park och fortsätter hela hösten med start för alla aktiviteter och månadsmöten.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.