A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Aktuellt från Nora

 • PRO Noras program för hösten 2019

  2019-08-11 Här är programmet för PRO Noras aktiviteter hösten 2019. Något kan ändra så håll koll på hemsidan och vårt informationsskåp på Prästgatan 7 i Nora.

  Läs mer
 • Seniorveckans program i Nora

  2019-09-11 1 till 4 oktober är det Seniorvecka i Nora med en massa olika arrangemang. Veckan börjar med filmvisning på Recordbion 1 oktober kl 14.00 med den omtalade filmen om Hasse och Tage. Nedan ser du hela programmet.

  Läs mer
 • Soligt vårslut med tipspromenad – här kan du testa vad du vet om Nora

  2019-06-19 Inger Fallberg vann PRO Noras tipspromenad på Digerberget genom att veta bäst om Nora och PRO-styrelsens sammanlagda ålder. Hon hade alla rätt liksom Enar Moberg men var närmast när det gällde att gissa styrelsens ålder. Här kan du testa hur mycket du vet om Nora.

  Läs mer
 • PRO Noras lag 1 vann i Veteranvetartävlingen

  2019-03-27 PRO Nora ställde upp med tre lag i årets veteranvetartävling och vann deltävlingen i kamp med sju andra lag. Noralaget går nu vidare till distriktfinalen i Örebro och möter där lag från Örebro, Kumla och Karlskoga i maj. Sammanlagt var det 36 frågor som var ganska kluriga. Härnedan finns frågorna (och svaren) så du kan testa dig själv.

  Läs mer
 • Trolleri och musik på månadsmötet i april

  2019-04-15 April månadsmöte bjöd på både information om palliativ vård i Nora och musik med trolleri. Det var sjuksköterskan Inger Lennartsson som är enhetschef för hälso- och sjukvård i Nora kommun som informerade om framförallt den palliativa vården och gav många funderingar kring döendet men även tips inför det som är gemensamt för alla. Efter kaffe med hembakt äntrade Micke och Frank scenen och underhöll med musik och sång. Det avrundades med trolleri av Micke.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.