A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

oktoberkampanjen

PRO:s oktoberkampanj 2019

Under oktober månad kommer PRO att genomföra en kampanj för att rekrytera nya medlemmar. Den 5 oktober lyfter vi även pensionsfrågan ute i landet.

PRO är Sveriges största pensionärsorganisation och är beroende av att nya medlemmar ansluter sig varje år. Under hösten 2019 kommer därför en större rekryteringskampanj att genomföras. Lokala föreningar såväl som riks kommer attengageras i arbetet, men även digitala kanaler kommer att spela en betydande roll för att nå målen.

Syftet med denna satsning är att öka rekryteringen av medlemmar och att långsiktigt bygga upp nya kanaler och arbetssätt för medlemskonvertering.

Vi vet att ungefär en kvartsmiljon personer i Sverige är över 65 år och har en relativt låg ekonomisk standard. Gränsen för låg ekonomisk standard är cirka 12 500 kr efter skatt. PRO kräver att pensionssystemet ska ses över och förbättras så att den kan höjas för de nuvarande pensionärer och särskilt för de som idag har de lägsta pensionerna. Det är inte heller acceptabelt att en genomsnittlig löntagare efter drygt 40 års arbete på heltid får en allmän pension, efter skatt, vilket endast är ett par hundralappar mer än den som inte arbetat alls. En snar förändring är därför helt nödvändigt - och då inte enbart för dagens pensionärer - utan även för framtida.

Vill din förening ha mer information eller material hänvisar vi till butiken där ni kan beställa produkter samt till intranätet där ni hittar underlag exempelvis flyer till den 5 oktober.

Klicka här för att komma till butiken

Klicka här för att logga in på intanätet.

Lycka till!

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.