A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Kom med i gemenskapen

Medlemsmöte 22 mars

i Kyrkans Hus kl. 14.00. Ordförande Berith Pålsson informerar om senaste nytt. Kl. 15.00 informerar Mattias Wittgren om "Första hjälpen". Viktigt att kunna! Välkomna.

Modevisning i april

Jansens Modehus i Hässleholm visar vårkläder på vårt medlemsmöte den 24 april.

PRO Skånenytt

Läs nyhetsbladet från PRO Skåne här >>

Vill du spela canasta?

Då är du välkommen på torsdagar till vår lokal på Industrigatan (Tyringe Museum) kl. 14.00.

Nya detaljer om våra Resor

Läs mer här >>

Ny motionsaktivitet

Monica Berggren har fått i uppdrag av styrelsen att ta fram förslag på lagom långa cykelturer som vi alla orkar cykla. Med en fikapaus så blir det en härlig naturupplevelse. Vi återkommer när det blivit lite varmare väder.

Aktuellt från Tyringe

 • Virkade ugglor

  2019-03-08 Tjejerna på onsdagsträffen har varit flitiga i vinter. 14 ugglor är virkade till Barnsjukhuset i Lund. Vår förhoppning är att de ska kunna trösta något sjukt barn.

  Läs mer
 • Årsmöte med parentation

  2019-02-09 Mötet inleddes med en parentation över de 21 medlemmar som avlidit under 2018. Sånggruppen sjöng två stämningsfulla och sånger och därefter höll prästen Lena Grimheden en kort parentation och 21 ljus tändes.

  Läs mer
 • Härlig julgemenskap

  2018-12-08 Anmälningarna till årets julfest slog rekord i år. 100 personer kom till Finja för att äta god mat, se små lussande barn och sjunga julsånger med Mats och Sam.

  Läs mer
 • Välbesökt höstmöte

  2018-12-01 Vår kallelse till höstmötet hade hörsammats av 66 medlemmar. Bodil Samevik hälsade alla välkomna och öppnade mötet.

  Läs mer
 • Lyckad höstlunch?!

  2018-10-20 Ja den var lyckad! Vilka härliga pensionärer det finns! 86 av dem roade sig i Kyrkans Hus på onsdagen den 17 oktober. Många av damerna kom med bästa "gåbortshatten" som de uppmanats att göra. Tyvärr hade inte herrarna förstått att det gällde dem också.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks

Vi använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår hemsida.