A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

 

Välkommen till PRO Torestorp-Älekulla

Vi är en aktiv förening med många aktiviteter och roliga fester! Kom med i vår gemenskap och var med att skapa en trevlig och livfull förening som är till för både unga och äldre pensionärer!

Det är mycket på gång just nu. Närmast skall vårt veteranvetarlag försvara våra färger i semifinalen som går den 22 mars kl. 16,30 i Torestorps  Bygdegård. Veckan efter den 30 mars har vi månadsmöte även det i Bygdegården med start kl 16,00.

Matlagnings cirkel för herrar är i full gång, så det vankas säkert god mat på flera platser i byn efter denna kurs. Är du sugen på att veta varifån släkten kommer? Då är släktforskning något för dig, hör av dig till Göran så vi vet om underlag finns för en cirkel.

Läs o res cirkeln har startat med de första träffarna, resans mål blev ju Gotland. Resan går den 6 aug och är på 5 dagar. För den ressugne kanske distriktets resor är av intresse, Göksäter 22/4Skagen 20-23/5.

Med anledning av PRO:s 75 års firande har PRO distriktet bokat Borås Stadsteater den  14 okt för föreställningen av "Singin´ in the rain" . Vi i föreningen har bokat 40 biljetter. Drygt hälften är redan bokade men det ju fortfande möjlighet att boka biljett. Intresserad?! Hör i så fall av dig till Per-Ove, tel 55283 eller mail.


(klicka på bilden så kommer mer info)

Väl mött på våra träffar! 

I år 2017 fyller vi PRO 75 år, det skall firas. För att läsa om detta klicka på bilden.

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Om du vill förstora texten, tryck på Ctrl och +.
Om du vill förminska texten, tryck på Ctrl och -.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

För att komma till samorganisationens hemsida och se deras aktiviteter klicka här.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Aktuellt från Torestorp-Älekulla

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks