A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

 

Välkommen till PRO Torestorp-Älekulla

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

För att komma till samorganisationens hemsida och se deras aktiviteter klicka här.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

I och med att maj månads föreningsmöte är avklarat blir det ett uppehåll i verksamheten under sommaren.

När finalen av Sommarfredagarna är i Kinna den 4 augusti kommer PRO att vara en av deltagarna. Det är Samorganisationen som fyller 50 år som är den som är arrangör och vi föreningar kommer att deltaga och visa oss och vår verksamhet. Bland annat kommer Curling och Boul att förevisas på Mor Kerstins torg där du även kan prova på detta. Klicka på länken så kommer du till vad Marks Kommun skriver om detta arrangemang.  

Den 21 augusti är det friskvårdsdag i Horred, klicka här så kan du läsa mer om detta. Vi i Torestorp PRO kommer att sända lag till curling tävlingen, vi kommer även att ha hand om prova på spelet i curling där alla kan prova på att spela curling. 

Höstens verksamhet inleds med den traditionella  Augustifesten som blir den 26/8 på Kolabacken med start 18,00. Dansar gör vi till musik av Sture i Röllese. Något gott att äta blir det också allt till det fasila priset av 250kr/person. Intresserad? Anmälan till: 0320-55294 / 070-6717908 Stig
(Senast 20 augusti behöver vi ha din anmälan) Går även via mail: Inga-Maj eller Göran.

Här kan du se inbjudan till festen. Klicka på bilden!

Studier under kommande höst presenterades på vårt möte av Inga-Maj. Några av ämnena var:

Läs och Res, Halland och krigen mellan Danmark – Sverige, därefter görs en resa i trakten. Lära sig spela Dart. Fåglar inpå knuten. Ung på 50- talet. Vi som gillar konst (En resa anordnas i början av oktober till Louisiana museum i Danmark. Intresserade startat därefter en konst cirkel). Öl kunskap (Startar med information om öl och tillverkare i regionen. Därefter anmäler man sig till en cirkel. Släktforskning något för dig, hör av dig till Göran så vi vet om underlag finns för en cirkel.

 

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Om du vill förstora texten, tryck på Ctrl och +.
Om du vill förminska texten, tryck på Ctrl och -.

 

Aktuellt från Torestorp-Älekulla

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks