A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

 

Välkommen till PRO Torestorp-Älekulla

Vi är en aktiv förening med många aktiviteter och roliga fester! Kom med i vår gemenskap och var med att skapa en trevlig och livfull förening som är till för både unga och äldre pensionärer!

Nu när Påsken har passerat och våren tar sin ankomst börjar flera av våra återkommande aktiviter att ta ledigt för att återkomma till hösten. För att vara på den säkra sidan kolla alltid in aktivitetskallendern.

Den 15 Maj kommer det att vara 75 års firande av PRO i Göteborg firandet sker mellan 13,00 - 16,00 på Folkets Hus. "Äldres inflytande i samhället" är temat. Medverkande f.d kulturminister  Bengt Göransson och Barbro Westerlund, underhållning. Gemensam buss med närmaste påstigning i Skene kl 12.05 återresa ca 16,30, kostnad 50kr/pers tas upp i bussen. Intresserad? Hör av dig till Göran, kommer även att tas upp på nästa medlemsmöte. Du kan läsa mer om arrangemanget här. 

Vårens resa som resekommittén tagit fram är en Skärgårdskryss. (Klicka här så kommer du till Rolfs Buss, researrangören) Resan går av stapeln 23 maj och kostar 845kr. Bussen kommer till Torestorp och hämtar oss.

Något för den musikintresserade finns också. Ett besök på Hasses Loge i Frillesås och "En kväll med Robertsson & Råberg" Mats Råberg och Rankarna och Monica Robertsson. Tid : 9/6 och 10/6 kl 15 - 18,00.
(Klicka på bilden, så blir den större.)

Släktforskning något för dig, hör av dig till Göran så vi vet om underlag finns för en cirkel.

Läs o res cirkeln har startat med de första träffarna, resans mål blev ju Gotland. Resan går den 6 aug och är på 5 dagar. För den ressugne kanske distriktets resor är av intresse, Göksäter 22/4Skagen 20-23/5.

Med anledning av PRO:s 75 års firande har PRO distriktet bokat Borås Stadsteater den  14 okt för föreställningen av "Singin´ in the rain" . Vi i föreningen har bokat 40 biljetter. Drygt hälften är redan bokade men det ju fortfande möjlighet att boka biljett. Intresserad?! Hör i så fall av dig till Per-Ove, tel 55283 eller mail.


(klicka på bilden så kommer mer info)

Väl mött på våra träffar! 

I år 2017 fyller vi PRO 75 år, det skall firas. För att läsa om detta klicka på bilden.

 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Om du vill förstora texten, tryck på Ctrl och +.
Om du vill förminska texten, tryck på Ctrl och -.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

För att komma till samorganisationens hemsida och se deras aktiviteter klicka här.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Aktuellt från Torestorp-Älekulla

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks