A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Kom och trivs med oss!

 

Ingen vårvärme i sikte! Hoppas den kommer till Gökottan den 10 maj. Vi träffas kl. 10.00. Vi går tipsrunda och fikar och njuter av utslagen bokskog!? Medtag egen fika och stol att sitta på. 

Informationsmöte KPR

Informtionstionsmöte på Högalidshemmet den 27 april kl. 13.00-16.00. Program: BRÅ Brottförebyggande rådet, Hur får vi fram uppgifter som ligger till grund för planeringen av boende för oss äldre, Framtidens teknik inom omsorgsverksamheten. Anmälan senast 21 april till Irene Persson tfn 0451-268702

Vill du ut och resa?

Läs mer >> om vårt resprogram. Flera trevliga resmål att välja på. 

"Ut i det blå"

Har du anmält dig till vår utflykt "Ut i det blå"? Om inte är det hög tid. Den 25 maj på Kristi Himmelfärdsdag åker vi mot okänt mål. 575 kr kostar det med fika och lunch. Anmälan till Tommy Nilsson, tfn 076-884 66 55.

Sommarmöte

Fredag 26 maj kl. 14.00 är alla välkomna till vårt sommarmöte hos Lasse "Lövets" gårdscafé. Vi sitter inne om det regnar. Underhållning av Mikael och Kristina Johansson samt John Follin.

PRO-aktuellt/april

Informationsbladet från PRO Skåne för april månad kan du läsa här >>

PRO Informerar/april

Nu har äntligen informationen för april kommit. Läs >> senaste nytt från förbundet.

Caféträff

Vi träffas hos Ljus1 (f.d Oskarssons hörna) på onsdagarna kl. 13.30. Kom in om du vill prata en stund och fika med oss. Otroligt god OCH billig fika. Välkomna!

 

PRO på sociala medier

Att följa PRO i sociala medier är ett bra sätt att lära sig mer om vilka PRO är och vad de gör för sina medlemmar. Gilla PRO på Facebook.

  

 

Scrolla ner...

... under Kalendern på den här sidan - läs förbundets nyheter, PRO-tidningen med mera.

Aktuellt från Tyringe

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks