A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

PRO ökar livskvaliteten!

Nästa Livscafé...

...är den 10 november kl. 14.00 i Tyringe Museum och då kommer Räddningstjänsten och pratar säkerhet i hemmet och trafiken. 24 november avslutas serien Livscafé med ett besök på Biblioteket i Tyringe där vi tittar på utställningen och pratar böcker. Därefter fika på Sanette´s café. Tack alla som deltagit!

Novembermötet

Fredag 20 november presenteras Verksamhetsplan & budget för 2016 på vårt medlemsmöte i Kyrkans Hus kl. 14.00. Underhållning av vissångare Olof Eriksson. Välkomna!

Vattengympan

Efter vecka 46 har vi ingen vattengympa mer i år. Vi tackar Berit Simonsen som hållit i gympan efter att Fritidsförvaltningen meddelade att de inte hade någon ledare åt oss. Vi hoppas vi kan starta igen 2016 men då med annan ledare.

Julfest Finja bygdegård

Onsdag 2 december är det julfest för våra medlemmar i Finja bygdegård kl. 13.00. Traditionellt hemlagat julbord med gröt och hembakade kakor till kaffet. Pris 210 kr/person. Mats Lunnergård och Sam Larsson underhåller med början kl. 15.00. Anmälan på medlemsmötet den 23 oktober eller till May-Lis Ljungberg, tel 0451-505 45. Eller skicka ett mejl >> Välkomna till en trevlig eftermiddag!

Aktuellt från Tyringe

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks