A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Vår och värme...

... ja det är på gång i varje fall. Då och då värmer solen och man kan sitta ute och fika. Altanen ska fixas och utemöblerna ska på plats. Ännu lite tidigt att plantera sommarblommar men jag längtar. En härlig tid! 


 

Nästa medlemsmöte

Fredagen den 20 maj håller vi vårt sommarmöte hos Lasse "Lövets" café kl. 14.00. Vi hoppas på sol och värme men klä er varmt. Regnar det sitter vi inne. Verumskören underhåller. Välkomna!

Utflykt "Ut i det blå"

Styrelsen erbjuder nu medlemmarna en resa "Ut i det blå" där resmålet är okänt. Resan blir av så det går bra att betala in avgiften. Priset är 400 kr för PRO-medlem, 575 kr för icke medlem. Datum: Måndag 30 maj. Samling: Hemköp kl. 08.15. Föreningen sponsrar en del av priset. 51 personer har anmält sig. En person står på reservplats. Vill du stå på reservplats tills vi vet vilken buss vi kör med? Ring då Bodil Samevik, 0451-505 91 eller 073-8441832. Ni som inte kommer på gökottan blir kontaktade per telefon av någon i styrelsen om tider och annat.

Våra aktiviteter

Lättgympan avslutades den 25 april med förfriskningar, frukt o godis som ledarna bjöd på och vi överlämnade blommor som tack för den gångna säsongen. Vattengympan fortsätter till 19 maj. Styrketräningen kan ni träna så länge ni har lust i sommar. Cyklingen startar onsdag 27 april med samling i Åparken kl. 09.30. OBS! Tiden är senare än tidigare år.

"Livet på landet"

Just nu repeterar Teaergruppen en liten sketch, skriven av Sonje Björck, med temat "Livet på landet". Sketchen kommer att framföras på ett medlemsmöte i höst.

Aktuellt från Tyringe

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks