A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Den viktiga livsgnistan...

... infinner sig väl för många nu när naturen är full av ljuvliga vårtecken. Marken har nyligen varit täckt av vitsippor och nu kommer liljekonvaljerna. En solig och fin gökotta har avverkats och tack och lov höll regnet sig borta på vårt Sommarmöte hos Lasse & Lisa på deras gårdscafé.

 

 

Nationaldagsfirande i Åparken

Firandet sker i Byalagets regi. PRO är med och marscherar från torget till Åparken. Tommy Nilsson högtidstalar. Årets Tyringebo sk utnämns och mycket mera. Scouterna serverar fika. Kom dit och fira vår nationaldag.

Musikcafé på Tyringe museum

Tisdagen den 5 juli är ni välkomna till Tyringe museum då PRO ansvarar för underhållning och fika. Välkomna kl. 14.00!

Välkomna till vår Sommarfest 13 juli

vid Vektygsdammarna kl. 14.00. Vi grillar och går tipspromenad. Korv, bröd och läsk bjuder vi på. Medtag fika om så önskas och kanske en stol att sitta på.

PRO-Aktuellt, maj 

Här >> kan du läsa PRO Skånes informationsblad för maj månad.

Bankernas ovilja att ta ansvar för kontanthanteringen 

En fråga som väcker vrede bland våra medlemmar är bankernas ovilja att ta ansvar för kontanthanteringen. Samhället trycker nya sedlar som ska ersätta de gamla samtidigt som bankerna inte vill ha med dessa sedlar att göra. Detta är oacceptabelt! PRO deltar redan i Kontantupproret som värnar rätten att kunna använda kontanter. Nu planerar vi i PRO att göra en aktion inför det att Betaltjänstutredningen ska lägga sina förslag till regeringen. Sista veckan i maj ska PRO genomföra en landsomfattande namninsamling för rätten att kunna använda kontanter och PRO Tyringe kommer att delta.

Utflykt "Ut i det blå" - 2 platser kvar - hjälp oss fylla bussen

Styrelsen erbjuder nu medlemmarna en resa "Ut i det blå" där resmålet är okänt. Priset är 400 kr. Datum: Måndag 30 maj. Samling: Hemköp kl. 08.15. Föreningen sponsrar en del av priset. 55 personer har anmält sig men vi har fått en större buss så 2 platser finns kvar. Vet du någon som vill med? Ring Bodil Samevik, 0451-505 91 eller 073-8441832. 

Aktiviteterna håller sommaruppehåll men...

Lättgympan startar igen den 29 augusti. Vattengympan börjar den 1 september. Styrketräningen kan ni träna så länge ni har lust i sommar. 

"Livet på landet"

Just nu repeterar Teatergruppen en liten sketch, skriven av Sonje Björck, med temat "Livet på landet". Sketchen kommer att framföras på septembermötet.

Aktuellt från Tyringe

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks