A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Nu är vi igång!

Fredagen den 23 januari höll PRO Tyringe årsmöte i Kyrkans inför 75 deltagande medlemmar. Mötet inleddes med parentation, ledd av prästen Calle Jensen. Unisont sjöngs psalmen Härlig är jorden. Vår sånggrupp framförde sedan några stämningsfulla sånger innan årsmötesförhandlingarna inleddes. Läs mer i nyhetsarkivet!

Sånggruppen startade måndagen den 26 januari kl 13.30 på Café 21. Alla som vill får vara med! Välkomna!

Vårt stickcafé har startat på Sanettés café. Välkommen dit kl. 13.30 om du vill sticka tillsammans med oss eller om du bara vill prata en stund.

Varje måndag morgon kl. 09.00 är det lättgympa i klubbrum II-III på Tyrs Hov. Det finns plats för fler! Ledare är Berit Simonsen och Eivor Christiansson.

Glöm inte att du kan styrketräna på fredagarna kl. 09.00 på Tyrs Hov.

Reseprogram 2015

Här >> kan du läsa vilka resor vi valt att satsa på 2015 tillsammans med PRO i Örkelljunga och Perstorp.

Medlemsmöte & program

Boka in dagarna för våra medlemsmöte och läs här >> vilket program vi erbjuder.

PRO-Vetartävlingen 2015

Även år kommer Inga Bengtsson, Anja Persson och Anita Öhman tävla för PRO Tyringe. Grundomgångarna kommer att genomföras under mars och sedan följer semifinalerna i april för att avslutas med distriktsfinal på Backagården den 12 maj. 

Sponsorpengar

PRO Tyringe har ansökt om sponsorpengar hos Sparbanken Skåne. Om vi får dessa pengar hade vi tänkt att genomföra ett program med namnet "Passion för livet". Det blir ett antal föreläsningar och liknande med tema som till exempel "Tryggad ekonomi på äldre dar", "Lust till mat", "Säkerhet i din vardag", "Ditt inre och yttre jag" osv. Det är många ansökningar som ska gås igenom så därför är det ännu inte klart vilka som får ta del av sponsorpengarna.

PRO kräver ekonomiska åtgärder

Omkring 140 000 kvinnor i Sverige har en pension under EU:s fattigdomsgräns. Det är ohållbart – politikerna måste agera nu, skriver PRO:s ordförande Curt Persson. Läs PRO:s debattartikel som nu sprids >>

Aktuellt från Tyringe

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks