A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Nu startar höstens aktiviteter!

Medlemsmöte - 22 augusti

Välkomna till Kyrkans Hus fredagen den 22 augusti kl. 14.00 då vi startar upp vår verksamhet igen efter sommaruppehållet. Kom och få information om när och var alla våra aktiviteter startar. Leif Linderoth underhåller istället för kriminalteknikern som har förhinder. Väl mött! 

Politikerträff - Hearing - 26 augusti
I samarbete med SPF, SKPF, SPRF och RPG inbjuds alla PROare till politikerträff i Kulturhuset - Röda salongen - tisdagen den 26 augusti kl. 13.30-ca 16.30.

Kom och lyssna och ställ frågor om äldrefrågor inom Hässleholms kommun. Medverkar gör politiker från kommunfullmäktige och ev. tjänstemän från omsorgsförvaltningen. Moderator är Håcan Nilsson, Sparbanken 1826 i Hässleholm.

Fri entré, eftermiddagskaffe med kaka ingår. Välkomna!

Anmäl dig till May-Lis Ljungberg, senast fredag den 15 augusti, tel 505 45.

Följ med på Skörderesa till Kivik - 29 september
Resan är ännu inte detaljplanerad och prissatt. Men huvudattraktionen blir Äppeltavlan i Kivik (invigs 27-28 sept). Vi återkommer med uppgifter senare. Pris cirka 5-600 kr och i det ingår bussresan, lunch och fika. Anmäl dig till Bodil Samevik, tel 505 91.

Vinprovningsresa till Timmendorfer strand - 10 november

Den här gången åker vi till en ny plats med Reseteamet i Perstorp. Färden går till Timmendorfer strand och hotell Maritim. Resan kostar 1.195 kr och i det ingår buss, hotell och middag. Som vanligt finns tid för shopping. Luncherna ingår inte i priset. Ring och anmäl dig till Bertil Kjellqvist, tel 0451-160 70. 

Aktuellt från Tyringe

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks