A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Kom och trivs med oss!

Njut nu av sommaren när den är som bäst! Nationaldagen kunde vi i styrelsen tyvärr inte närvara på men vi kommer igen nästa år. Den här veckan ska det regna lite men det behövs så det njuter vi av också. Ses vi på Musikcaféet den 11 juli?

 

PRO-aktuellt/juni

Informationsbladet från PRO Skåne för junimånad kan du läsa här >>

PRO Informerar/maj

De är sena att skicka ut information från förbundet men här är majnumret >>

Sommarmötet hos Lasse & Lisa

Solen sken men kanske var det för varmt eller var man trötta efter vår utflykt för endast 65 personer kom till vårt sommarmöte. Vi brukar vara bortåt 100 personer. Men vi hade en trevlig eftermiddag ändå med goda kakor och härlig underhållning av John Follin och Mikael Johansson.

OBS! Studiebesöket hos RP-frukt är inställt

RP-frukt har meddelat att de inte kan ta emot oss på grund av sjukdom och omorganisation. Vi är välkomna till hösten istället.

Sommarfest i Lions lokal

Styrelsen inbjuder till en fest den 30 augusti kl. 17.00 i Lions lokal. Vi kommer att servera mat och vin. Kaffe och kaka. Priset hamnar runt en hundralapp men då ingår inte vinet. Det får de som vill köpa till. Någon form av underhållning kommer vi också att erbjuda. Anmälan till Bodil Samevik, 0451-505 91.

Gå med i PRO och få vänner och upplevelser för livet! 

Har du nyligen blivit pensionär eller har du en partner som är med i PRO? Då kan du också bli medlem. Läs mer här intill till höger om alla förmåner. Kontakta medlemsansvarig Eivor Christiansson, tfn 0451-411 63 eller 073-204 11 63.

Värva en vän

Många nya medlemmar anmäler sig idag via telefon eller hemsida. Men medlemmar som värvar en vän, släkting eller granne är fortfarande en av de absolut vanligaste och kanske den viktigaste vägen in i PRO. Därför får alla som värvar en vän fyra trippelskraplotter. Kampanjen pågår hela året ut. Till kampanjen >> Du kan också få en blankett av Bodil Samevik, tel 0451-505 91.

Musikcafé

Tisdagen den 11 juli står PRO för underhållning och fika på Tyringe Museums musikcafé. Sångkören medverkar med sina sånger med hjälp av Karin Wrambjer. Välkomna kl. 14.00!

 

PRO på sociala medier

Att följa PRO i sociala medier är ett bra sätt att lära sig mer om vilka PRO är och vad de gör för sina medlemmar. Gilla PRO på Facebook.

  

 

Scrolla ner...

... under Aktuellt från Tyringe och vår kalender på den här sidan - läs förbundets nyheter, PRO-tidningen med mera.

Aktuellt från Tyringe

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks