A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Kom och trivs med oss!

Kom och trivs tillsammans med oss i PRO Tyringe. Alla aktivitet är igång. Vi har fått en del nya medlemmar och vi hälsar dem välkomna till PRO Tyringe. Du vet väl att du får en skraplott om du värvar en medlem.

 

Bondkomik drog folk till Kyrkans Hus

Nyfikenheten på vår Teatergrupps premiärföreställning var stor. 115 medlemmar kom till Kyrkans Hus och det är vi otroligt glada för. Läs referat från mötet under Nyheter.

 

OBS! OBS! 
Stickcaféet drog vi igång den 7 september kl. 13.30 hos Ljus1 (f.d Oskarssons hörna). Sanette´s har upphört på grund av ägarbyte. Eftersom Ljus1 hade stängt vid nästföljande träff flyttade vi till Lövets konditori. Där träffas vi också nu den 28 september.

Litteraturcirkeln är igång

Onsdagar kl. 09.00-11.30.
i vår föreningslokal på Industrigatan
Ledare Alvar Nilsson.
Boken man läser i höst är "Mördar-Anders och hans vänner"

Höstlunch med Partyfabriken - fullbokat

Onsdag 26 oktober välkomnar vi till Förmedlingscentralens restaurang kl. 13.00. För en god måltid och kaffe med kaka betalar du 110 kr. Underhållning och tipsrunda utlovas. Fullbokat. 4 personer står på kö. Frågor? Ring Bodil Samevik, 505 91.

Reslust?

Niklas Fredriksson, Djurröds buss, erbjuder flera trevliga resor i sommar och i höst. Vi i PRO jobbar just nu med programmet för hösten med bland annat en Skörderesa, besök på Ikeas museum och Jul i Kosta. 
Läs mer här >>

Aktuellt från Tyringe

 • Bondkomik lockade till skratt

  2016-09-24 Lite tagna på sängen blev vi när så många som 115 personer kom till septembermötet. Många kom ju för att se Teatergruppens premiär av "Livet på landet". Härligt att se så många glada människor.

  Läs mer
 • Härligt att vara igång igen

  2016-08-20 Medlemmarna som kom till höstens första möte fick information om de aktiviteter, cirklar, träffar med mera som är på gång i höst. Kul att ses igen!

  Läs mer
 • En helt fantastisk dag...

  2016-05-31 … som några av resenärerna uttryckte det. Det var nog många som skrev under på det. Himlen var blå och naturen så underbart vacker. Detta får vi göra om!

  Läs mer
 • Nån där uppe gillar oss...

  2016-05-21 ... för inget regn föll på vårt sommarmöte trots att det var nära. Inget publikrekord men också det var nära. 95 personer njöt av Verumskörens sång och Lasse & Lisas fina service. Vad mer kan man önska sig en fredag eftermiddag i maj.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks