A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Vad händer i oktober?

Besök från PRO Skåne

Distriktet har meddelat att deras styrelseledamot Anne-Marie Axelsson, som dessutom är ordförande i PRO Osby, kommer att närvara på styrelsemötet den 17 oktober. Frågorna var många från styrelsen. Hur ska man driva sin förening i framtiden? Kan man få ekonomiska bidrag i någon form. Hur engagerar vi nya medlemmar? Hur får vi medlemmar att ta ansvar för styrelsearbetet? Hur gör andra föreningar? Trevlig att utbyta erfarenheter och idéer mellan olika föreningar. Det blev ett extra långt styrelsemöte den här gången.

Välkomna till Höstlunch hos Partyfabriken

44 personer har anmält sig till träffen hos Säle på Förmedlingscentralen den 22 oktober kl. 13.00. Vi äter en god lunch som består av kyckling, potatis, sås och grönsaker. Kanske blir det också lite sångunderhållning till maten. Därefter väntar en tipsrunda med en aktiv station inne på förmedlingscentralen. Tillbaka i caféet kl. 15.00 väntar lättsam prisutdelning samt kaffe och muffins. 

Ullared - 21 oktober - Vi vill gärna ha några resenärer till!

Vill du med på en shoppingtur till Ullared? 200 kr. Snart dags att tänka på julklappar. Passa på att handla dem där. Ring och anmäl dig till Bodil Samevik, tel 505 91.

Medlemsmöte - 24 oktober

Välkommen till Kyrkans Hus fredagen den 24 oktober kl. 14.00. Förhandlingar & information. Teckningslista till julbord i Finja bygdegård den 3 december. Beställninglista för PROs kalender 2015. Kaffe och hembakade kakor. Inträde 60 kr. Skånska kören underhåller.

Aktuellt från Tyringe

Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks