A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Modevisning på nästa medlemsmöte

Välkomna till medlemsmöte i Kyrkans Hus onsdagen den 23 april kl. 14.00. Efter information av ordförande May-Lis Ljungberg serveras först kaffe och därefter blir det modevisning av vårens och sommarens modekläder. Ingrid Jägerhed, Atelje Wictoria, visar kläder. 

OBS! Nästa medlemsmöte den 23 maj är flyttat till Lasse Lövets gårdscafé istället för Tockarps bygdegård som tidigare annonserats. Vi sitter i ladan om det regnar. Tänk då på varma kläder!

Följ med till Vallarnas friluftsteater

Söndagen den 29 juni åker vi till Vallarnas friluftsteater och ser premiärföreställningen "Brännvin i kikar´n" med bl a Jojje "Dag-Otto" Jönsson. 660 kr för buss och entre. Den 14 april är det cirka 20 platser kvar. Först till kvarn gäller... 

Häng med ut i naturen

Cykelturer i vår natursköna omgivning - start 23 april
Stora delar av vår natursköna ort upplevs bäst med cykel. Ta på cykelhjälmen och trampa iväg med Sven Svantesson som ledare. Samling i Åparken onsdagen den 23 april kl. 09.00! 

Skogspromenad Skyrup - Guldkusten - 29 april

Tisdagen den 29 april kl. 09.30 träffas vi i Åparken för samåkning till Skyrup. Därifrån promenerar vi till Guldkusten (cirka 4 km). Vi hoppas på en vacker vårdag och att vitsipporna blommar. Medtag lunchpaket som vi intar vid Finjasjön innan vi vandrar tillbaka till parkeringen i Skyrup. Vi beräknar att vi är tillbaka i Tyringe igen cirka 13.00. (Vid ösregn ställer vi in promenaden och bokar ett nytt datum).

Gökotta  - 14 maj

Vi träffas vid Näckrosdammen onsdagen den 14 maj kl. 10.00 och njuter av skir grönska och fågelsång! Tipspromenad & priser. Medtag kaffekorg och gärna en penna också till tipspromenaden.

Torparvandring i Myrarp - 26 maj

Samling i Åparken måndagen den 26 maj kl. 09.30 för samåkning till Lasse "Lövets" gårdscafé i Myrarp. Vandringen utgår därifrån med Bo Nilsson som guide och är cirka 2 km lång. Ta med fika. (Om det är dåligt väder kan vi fika under tak hos Lövet). Tänk på bra skor och oömma kläder!

Seniormässa i Malmö

Under tre dagar, 6-8 maj kl. 10.00-16.00, arrangeras en Seniormässa på Malmömässan i Malmö. Förra årets seniormässa besöktes av mer än 3000 personer. Detta året PRO med som medarrangör. PRO kommer att ha en monter på mässan med information. Förutom PRO kommer det att finnas många andra utställare och aktiviteter. Med en rabattkupong från vår tidning PRO pensionären går du in för halva priset. Läs mer på www.seniormassan.se >>

Aktuellt från Tyringe

 • Minnen och upplevelser

  2014-04-16 Studiecirkeln “Skriv ditt liv” har avslutat sin tredje termin. Nio damer har träffats på biblioteket tio tisdagseftermiddagar under våren för att berätta om sina minnen och upplevelser.

  Läs mer
 • Sångarglädje på månadsmötet

  2014-03-22 Allsång är populärt! 75 medlemmar kom till Kyrkans Hus på fredagseftermiddagen för att delta i allsångskryss med sånggruppen och Karin Wrambjer. Efter varje allsång ställdes en lagom klurig fråga. 13 frågor besvarades med mer eller mindre lyckat resultat. Vinnaren hade 11 rätt - grattis Ann Britt Nilsson!

  Läs mer
 • Stort intresse för PRO Vetarna i Tyringe

  2014-03-19 Många supportrar kom till Kurhotellet i Tyringe på onsdagsförmiddagen för att heja fram sitt lag i grundomgången av PRO Vetarna 2014. I Tyringes lag tävlade Anja Persson, Inga Bengtsson och Anita Öhman. De tävlade mot Stenestad, Höganäs och Örkened.

  Läs mer
 • Februarimöte i Kyrkans Hus

  2014-02-23 Trots OS-ishockeyn Sverige-Finland kom 80 medlemmar till Kyrkans Hus för en trevlig samvaro under några timmar på fredagseftermiddagen. Information, lotterier och bildspel stod på programmet.

  Läs mer
 • Slädtur med vackra vyer

  2014-02-01 Ett tiotal personer hade hörsammat Sven Carlssons inbjudan till slädturer i ett vintervitt landskap. Framför släden var det Grålle som drog (Ja, det är en traktor). Det gäller att passa på medan snön ligger djup i skogen kring Deleberga.

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks