A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Vad händer nu under sommaren?

Jo vi har en del aktiviteter även om vi efter maj månads utgång gör ett litet sommaruppehåll. Gökottan har vi avverkat, tyvärr med dåligt väder, och nu i veckan har vi sommarmöte hos Lasse "Lövets" gårdscafé. 106 personer kom ifjol! Ska vi slå det rekordet i år? 7 juli har vi Musikcafé och 15 juli grillfest vid Verktygsdammarna. 

Cykla med Sven
Har du lust att cykla för att njuta av vacker natur eller få bättre kondition? Haka då på Sven Svantesson som leder cyklingen varje onsdag. Samling i Åparken kl. 09.00.

OBS! Nytt datum för vår promenad till Finjasjön

Tisdagen den 16 juni gör vi ett nytt försök med vår promenad från Skyrup till Finjasjöns guldkust. 4 km ska avverkas innan vi äter vår matsäck. Samling i Åparken kl. 09.30 för samåkning till Skyrup. 

Tjusningen med gökottan regnade bort

Tyvärr var inte vädrets makter med oss det här året heller. 17 tappra medlemmar kom för att gå tipspromenaden runt dammen som Inge hade sammanställt. Ola Berg hade flest rätt!

Medlemsmöte 22 maj

Vi välkomnar alla till Lasse "Lövets" gårdscafé fredagen den 22 maj kl. 14.00 då vi anordnar vårt sedvanliga Sommarmöte denna gång med underhållning av Tytti och Kenneth. Må solen skina så vi kan sitta ute som ifjol när vi var 106 personer. Samåk gärna! Läs mer om Tyttiz här >>

Lotterförsäljning på Hemköps kundträff 27 maj

Onsdag den 27 maj står vi på Hemköp och säljer våra lotter mellan kl. 13.00-19.00. Kom och prata med oss en stund och köp en lott eller två...

Musikcafé 7 juli

Tidagen den 7 juli är det PRO som har hand om Musikcafét på Tyringe Museum. Sånggruppen underhåller och det serveras kaffe med hembakat. Välkomna kl. 14.00!

Sommarfest 15 juli

Vi träffas vid Verktygsdammarna onsdagen den 15 juli kl. 14.00. Vi grillar och går tipspromenad. Korv, bröd och läsk finns att tillgå. Medtag kaffekorg och stol att sitta på. Välkomna!

Resa till Bingolottostudion i Göteborg

Nu är datum klart! Det blir söndagen den 27 september som vi åker till Bingolottostudion. Vill DU med följa med så anmäl dig bums. Redan 64 anmälda och två bussar tar 79 personer. Resan kostar 395 kr med mat, fika och bingolott! Du kan anmäla dig till Bodil Samevik, tel 505 91,
eller på medlemsmötet.

Intresseanmälan till två resor

Vi vill gärna veta om det finns underlag för en Vinresa till Nordtyskland i 2 dagar samt Smålandsjul på Huseby. Läs mer här >>

Välkommen att skriva i vår gästbok!

Varmt välkommen att skriva i vår gästbok! Vi vill gärna höra allt som är bra eller mindre bra i vår förening. Tänk på att inte skriva sådant som kan såra någon eller ge annat obehag. Till gästboken >>

Aktuellt från Tyringe

 • Rapport från ABFs årsmöte

  2015-05-01 Jag deltog som representant för PRO Tyringe, men eftersom vi inte har något formellt möte förrän i augusti, så vill jag rapportera till styrelsen på detta sätt.

  Läs mer
 • Succé för Jansens modevisning

  2015-04-30 Uppslutningen var stor vid aprils medlemsmöte. 81 personer hade sökt sig till Kyrkans Hus för att se modevisningen av årets vårkläder.

  Läs mer
 • Härliga spelemän och allsång…

  2015-03-21 … vad kan man mer begära? Mycket dragspelsmusik med gamla låtar framfördes av Alf-Ottoz. Det blev en trevlig fredagseftermiddag för våra medlemmar.

  Läs mer
 • Intressant föredrag om tsunamin

  2015-02-21 De 65 medlemmar som kom till vårt möte fredagen den 20 februari fick höra ett mycket intressant föredrag om en kriminalteknikers arbete.

  Läs mer
 • Varje torsdag träffas Canastagänget!

  2015-02-01 Varje torsdag spelar cirka 20 PROare canasta i vår föreningslokal på Tyringe Museum. Är du intresserad av kortspel är du välkommen dit. Spelet startar kl. 14.00. Eget fikabröd medtages!

  Läs mer
Till nyhetsarkivet
Aktivitetskalendern

Nyheter från PRO Riks